Τα έχουμε λύσει τα υπαρξιακά μας και τα διατροφικά μας σε αυτό το σάιτ. Μπορεί να πεθάνουμε 20 χρόνια νωρίτερα από όλους εσάς, αλλά δεν θα σταματήσουμε να τρώμε μπέικον. Πολύ περισσότερο, δεν θα σταματήσουμε να εξερευνούμε και τους διαφορετικούς τρόπους για να το τρώμε.
Όπως συμβαίνει με την απλή πλην τίμια συνταγή του BarBacon στη Νέα Υόρκη.
Deep fried, καραμελωμένο και έτοιμο προς κατανάλωση. Είναι ένα από τα πολλά πιάτα που σερβίρει το εν λόγω μαγαζί, αλλά που ξέρει σίγουρα πως να τιμήσει το μπέικον – ειδικά όταν το προσφέρει και στην καραμελωμένη του έκδοση μαζί με πιπεριές τσίλι και πίκλες. Μετράει.
Πάρε μάτι και θα καταλάβεις το γιατί.
Εσύ τι είπαμε ότι έχεις σήμερα; Φασολάκια;