Δεν ξέρουμε πόσο πολύ αγαπάς το τηγανητό κοτόπουλο, αλλά στην Αμερική σέβονται την κάθε συνταγή που φτιάχνουν με αυτό. Αρχικά πρέπει να πούμε το εξής: τηγανητό κοτόπουλο χωρίς βούτυρο, αλεύρι και μπαχαρικά, δεν υπάρχει στην Αμερική. Όσο πιο πλούσιο στη γεύση, τόσο το καλύτερο.
Και αν ήσουν βέρος Αμερικάνος, θα αναγνώριζες την αυθεντική γεύση του Νάσβιλ που προσφέρει καταστήματα όπως το Crack Shack.
Ιδού λοιπόν το Firebird. Που μόνο και μόνο από το όνομά του, καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται. Ο σεφ Richard Blais κρατάει την αυθεντική συνταγή, αλλά με μία ιδιαιτερότητα: φροντίζει να βουτήξει (κυριολεκτικά) το κοτόπουλο, σε σάλτσα με πιπέρι καγιέν και καυτερή πάπρικά. Το μόνο που μένει, είναι η σως, τα τηγανητά κρεμμύδια και οι πίκλες, ώστε να ολοκληρωθεί το πανέμορφο αποτέλεσμα. Kαι ευτυχώς που το Foodbeast φρόντισε να το βγάλει βίντεο.
ΤΟ ΛΙΜΠΙΖΕΣΑΙ; ΤΟ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΑΙ;