ΥΛΙΚΑ
Υλικά για 1 ταψί του φούρνου:
125 γρ. Ζάχαρη
125 γρ. Αλεύρι
4 Αυγά
1 κ.σ. Εκχύλισμα βανίλιας
Για τη γέμιση:
300 - 400 γρ. Πραλίνα φουντουκιού
Για το γαρνίρισμα:
Ζάχαρη άχνη
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C με αέρα. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ρηχό ταψί του φούρνου και το αλείφουμε με λίγο ηλιέλαιο.
2. Προσαρμόζουμε το σύρμα στο μίξερ, και χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για περίπου 10 λεπτά μέχρι το μείγμα να φουσκώσει πολύ καλά και να ασπρίσει.
3. Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε το αλεύρι αφού πρώτα το κοσκινίσουμε χρησιμοποιώντας ένα σουρωτήρι. Ανακατεύουμε πολύ απαλά με τη βοήθεια μιας πλαστικής σπάτουλας κάνοντας κυκλικές κινήσεις μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Διάβασε όλη την συνταγή στο σάιτ του σεφ Γιώργου Τσούλη.