ΥΛΙΚΑ
400 ml - 480ml Γάλα αμυγδάλου
260 gr Ροδάκινο
125 gr Μάνγκο
50 gr Μπανάνα
50 gr Μέλι
30 gr Βρώμη
30 gr Ηλιόσπορος
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Κόβουμε τα φρούτα σε μεσαία προς μικρά κυβάκια και τα τοποθετούμε σε σακούλα τροφίμων είτε μαζί είτε χωριστά.
2. Τα βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά φροντίζοντας να είναι σε μια στρώση και όχι ενωμένα όλα μαζί σα μπάλα για να είναι πιο εύκολα στην διαχείριση τους αργότερα.
3. Τοποθετούμε τα φρούτα με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα λείο και βελούδινο αποτέλεσμα. Σερβίρουμε σε μεγάλα ποτήρια
Διάβασε όλη την συνταγή στο σάιτ του Γιώργου Τσούλη.