Θα το έχετε καταλάβει πως είμαστε καλοφαγάδες. Και σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις που οι δημιουργίες περιλαμβάνουν και αλλαντικό (σ.σ.: ακόμη και αν δεν είναι σαλάμι αέρος), το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σηκωθούμε όρθιοι και να χειροκροτήσουμε.
Γενικά, το κρουασάν δεν μας ενθουσιάζει αν δεν είναι σοκολάτας. Πρέπει η γέμιση να είναι αρκετά δυνατή για να κάνει την διαφορά. Και αυτή τη διαφορά, στο σημερινό βίντεο που μοιραζόμαστε μαζί σου, τιμάει το παστράμι.
Την ψημένη και μπαχαρεμένη έκδοση του μοσχαρίσιου κρέατος, με την κατάλληλη δόση άρμης που του δίνουν την ξεχωριστή γεύση. Το αλλαντικό που συνεχίζει μέχρι σήμερα να είναι νούμερο 1 σε πωλήσεις στην Αμερική, αποφάσισε να «χτίσει» την γέμιση του «Just Try It». Ένα κρουασάν που με την κατάλληλη δόση τυριού Machengo και κόκκινου κρεμμυδιού, δίνει αφορμή για να γεννηθεί το παρακάτω λιγουρευτικό δημιούργημα.
Δυστυχώς το σερβίρουν μόνο στην Αμερική. Φάε τη ζήλια σου τώρα.