Και κάπως έτσι φτιάχνεις το αγαπημένο μπέργκερ του Γκόρντον Ράμσεϊ

Αναλυτικό, κατατοπιστικό, χρήσιμο βίντεο.

Μπέργκερ. Μια λέξη που όλους μας πωρώνει κυριολεκτικά. Δηλαδή ακόμη και vegan να είσαι ένα μπέργκερ με μανιτάρια θα το λιγουρευτείς, δεν μπορεί. Όμως δεν είναι εκεί το θέμα μας.

Το ζήτημά μας είναι πως προτιμάει φτιάχνει το αγαπημένο foodporn, ο άρχοντας της κουζίνας που ακούει στο όνομα Γκόρντον Ράμσεϊ.

Κι αν έχεις δει έστω και μία εκπομπή μαγειρικής θα ξέρεις καλά ότι ο τύπος (α) δεν αστειεύεται και (β) είναι μεγάλος μάστορας σε αυτό που κάνει.

gordon ramsay gif 11

Μερικές γρήγορες συμβουλές που τσιμπήσαμε είναι οι εξής: τα μπέργκερ να είναι χοντρά, να αφήνεις τον κιμά τουλάχιστον μια μέρα στο ψυγείο, να λαδώνεις λίγο την ψησταριά, να ψήνεις τα ψωμάκια για να μη γίνουν σφουγγάρια κι άλλα τέτοια.

Αυτά για αρχή. Γιατί όλη την επιστημονική ανάλυση του Γκόρντον μπορεί να αράξεις και να τις χαζέψεις εδώ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved