Η γαστρονομία είναι επιστήμη, αλλά καμιά φορά το μόνο που χρειάζεσαι είναι να ερεθίσεις λιγάκι παραπάνω τη φαντασία σου.
Να τα βάλεις κάτω και να πεις στον ευατό σου: «Μισό λεπτάκι ρε φίλε. Ποιες γεύσεις γουστάρω; Αυτήν, την τάδε και τη δείνα. Ωραία. Ας σκεφτώ μια βάση κι ας κάτσω να πειραματιστώ με τα συγκεκριμένα υλικά».
Προφανώς τον παραπάνω εσωτερικό μονόλογο έκανε και η μικρή θεά που ακούει στο όνομα Janet Foster που σκέφτηκε αυτή τη συνταγή: μπανανόψωμο με κομμάτια σοκολάτας, διαολεμένε διάολε! Γιατί, στην τελική, σε ποιον δεν αρέσει η σοκολάτα; Ή η γεύση μπανάνας που κατακλύζει ένα κέικ; Ποτέ, κανείς και πουθενά (κρατάμε μια επιφύλαξη για τον Πολυμενέα).
Μάζεψε τα απαραίτητα υλικά, ήτοι:
-Τσιπς σοκολάτας
-Καστανή και λευκή ζάχαρη
-Καρύδια
-Αλεύρι γενικής χρήσης
-Κανέλα
-Σόδα μαγειρικής
-Baking powder
-Αλάτι
-Βούτυρο
-Αβγό
-Μπανάνες
-Γάλα
Ακολούθησε τις οδηγίες που περιγράφονται με τρόπο απλοϊκό στο βίντεο:
Και φρόντισε να ψαρώσεις φίλους και αμόρε με την πρώτη ευκαιρία!