Γιορτινά gatherings: Το ιδανικό δώρο για όλους εκείνους που αξίζουν το καλύτερο

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους πορεύεσαι διαχρονικά μαζί. Είναι εκείνα τα πρόσωπα που ακόμη και αν δεν συναντάς, όσο συχνά θα ήθελες, ξέρεις πως θα είναι πάντα εκεί για εσένα. 

Τις γιορτές όμως, καταφέρνεις πάντα να βρίσκεις χρόνο για αυτούς τους ανθρώπους. Για την ακρίβεια, ξέρεις πως πιθανότατα η αλλαγή του χρόνου ή η μέρα των Χριστουγέννων θα σας βρει μαζί σε κάποιο σπίτι, να προσπαθείτε να κάνετε ένα γρήγορο catch up για όλα όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες, να θυμάστε παλιές ιστορίες που δεν βαριέστε να εξιστορείτε ξανά και ξανά. Να γελάτε ο ένας με τον άλλον, αλλά και να συγκινείστε και λίγο. Κάποιος παντρεύτηκε, κάποιος θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, κάποιος αλλάζει δουλειά και χώρα. Ο καθένας έχει πάρει την πορεία του, αλλά με κάποιον τρόπο, όλοι πορεύεστε μαζί στη ζωή.

Και κάπου εδώ προκύπτει το μεγάλο ερώτημα: Τι δώρο θα πάρεις στις γιορτές σε αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους στη ζωή σου, που ξέρεις ότι αξίζουν μόνο το καλύτερο;

Αυτά τα Χριστούγεννα μην μείνεις σε μία τυχαία, last minute επιλογή 

Αν δεν «το έχεις» με το Christmas shopping, αυτή η απορία μπορεί να σε προβληματίσει ιδιαίτερα. Διότι ακριβώς επειδή πρόκειται για πρόσωπα που έχουν μεγάλη σημασία για εσένα, δεν θέλεις να μείνεις σε κάτι από «τα ίδια και τα ίδια», δηλαδή σε ένα γούρι, σε ένα διακοσμητικό για το σπίτι, σε ένα κουτί με γλυκά που πήρες την τελευταία στιγμή από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς. 

Αυτό που θέλεις, είναι να προσφέρεις κάτι special και δη, κάτι που θα κάνει ακόμη πιο ξεχωριστές τις γιορτινές εμπειρίες που θα μοιραστείτε. Και αρκεί να σκεφτείς κάποιες από τις πιο όμορφες, χριστουγεννιάτικες συναντήσεις σας για να αντιληφθείς ότι τις περισσότερες από αυτές, τις έχετε μοιραστεί μιλώντας με τις ώρες και τσουγκρίζοντας τα ποτήρια από το ουίσκι σας. 

Άλλος σκέτο και άλλος με πάγο. Άλλος το προτιμά σε χαμηλό και άλλος είναι των highballs. Σημασία έχει ότι όλοι συμφωνείτε στο τέλεια ισορροπημένο κλασικό, σκωτσέζικο ουίσκι, με τα πλούσια αρώματα και τη μοναδική καπνιστή γεύση. Ο λόγος, φυσικά, για το Johnnie Walker, δηλαδή τo «No1» Scotch Whisky παγκοσμίως.

 

jw2

 

Black ή Blue; Η επιλογή είναι δική σου, αλλά σίγουρα θα εκτιμηθεί 

Για εμένα, ένα Johnnie Walker είναι διαχρονικά το ιδανικό δώρο για τα εορταστικά gatherings στο σπίτι με φίλους και τις επισκέψεις σε γιορτινά τραπέζια. Και το Johnnie Walker Black Label είναι συνήθως η πρώτη μου επιλογή. 

Γιατί; Διότι ξέρω ότι μπορεί να το απολαύσει ο καθένας, όπως θέλει, ακόμη και σε ένα cocktail, όπως το Old Fashioned με Johnnie Walker Black Label που προτιμώ και είναι must για τις γιορτές. Johnnie Walker Black Label, ζάχαρη και Angostura bitters συνθέτουν αυτό το special cocktail με το καπνιστό τελείωμα, που ξεχωρίζει. 

 Πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν τα highball cocktails και εδώ σου έχω την τέλεια συνταγή. Johnnie Walker Highball με Lemon ή Ginger. Θα χρειαστείς 50 ml Johnnie Walker Black Label και 150 ml λεμονάδα ή ginger ale αντίστοιχα. Για την προετοιμασία τα βήματα είναι τα εξής: Γεμίζεις ένα ψηλό ποτήρι με πάγο, προσθέτεις τα δύο συστατικά της συνταγής και τα ανακατεύεις ελαφρώς. Στη συνέχεια μπορείς να γαρνίρεις με ένα lemon tiwst αν φτιάχνεις το Lemon ή ένα slice ginger και αστεροειδή γλυκάνισο αν φτιάχνεις το Ginger.

 

jw3

 

Όπως και να το απολαύσεις, πάντως, το βάθος και η απαλότητα της γεύσης του και οι νότες τροπικών φρούτων και βανίλιας που το χαρακτηρίζουν, μπορούν να καλύψουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό παραλήπτη. Με λίγα λόγια, σκέτο, on the rocks, σε cocktail ή στην highball εκδοχή, θα σας καλύψει και με το παραπάνω, ειδικότερα για να υποδεχτείτε μαζί τις πιο λαμπερές ημέρες του χρόνου. Και σίγουρα δεν είναι τυχαίο πως πρόκειται για ένα ουίσκι που επιλέγουν να απολαμβάνουν άνθρωποι σε περισσότερες από 180 χώρες σε όλον τον κόσμο. 

Αν, βέβαια, θέλεις να πας στο σπίτι του κολλητού σου με κάτι ακόμη πιο special αυτές τις γιορτές ή αν σκοπεύετε να γιορτάσετε παράλληλα και κάποιο άλλο ξεχωριστό occasion, το Johnnie Walker Blue Label είναι το γιορτινό δώρο που αξίζει την προσοχή σου. Και σίγουρα ο φίλος σου θα εκτιμήσει το γεγονός ότι θα του προσφέρεις ένα βραβευμένο σκωτσέζικο ουίσκι, που έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας εξαιρετικά σπάνια διαλεγμένα single malt και grain ουίσκι από τις τέσσερις γωνιές της Σκωτίας, συμπεριλαμβανομένων αναντικατάστατων βαρελιών από αποστακτήρια «φαντάσματα» που έχουν κλείσει για καιρό. Και καθένα από αυτά τα αποστακτήρια φέρνει σε ένα ποτήρι με Johnnie Walker Blue Label μοναδικές γεύσεις και τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Το βελούδινο, απαλό και «ζωντανό» αυτό scotch ουίσκι με τα πολλαπλά στρώματα γεύσεων από φρούτα, μπαχαρικά και νότες καπνού, είναι το τέλειο δώρο για ξεχωριστές περιστάσεις.

 

jw4

 

Ελπίζω οι προτάσεις μου για τα δώρα των φετινών, γιορτινών επισκέψεων να σε κάλυψαν. Κυρίως όμως, ελπίζω να σου έδειξαν πως ακόμη και όταν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου, επιλογές για να προσφέρεις κάτι special υπάρχουν. Και ειδικότερα όταν πρόκειται για ανθρώπους με τους οποίους πορεύεσαι μαζί, για τα άτομα εκείνα που ξέρεις ότι αξίζουν μόνο το καλύτερο, το ιδανικό δώρο μπορεί να βρίσκεται σε μία φιάλη Johnnie Walker, το «No1» σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο, εκείνο το ουίσκι που με τα αρώματα και τον χαρακτήρα του, θα δώσει μία πιο ξεχωριστή γεύση στα χριστουγεννιάτικα gatherings σας. 

 

https://www.apolafste.ypefthina.gr

Απολαύστε υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved