Τελικά το παγωτό κάνει καλό ή όχι; Αυτό είναι ένα αιώνιο ερώτημα που πρέπει επιτέλους να το απαντήσουμε.
Δεν είναι δυνατόν να προσέχουμε το σώμα μας και να τρέχουμε στα πάρκα και στα γυμναστήρια και μετά να μην γνωρίζουμε τι είναι καλό και τι όχι για να βάζουμε μέσα μας.



Το παγωτό ήταν κι είναι ταυτισμένο με το καλοκαίρι από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας.
Πηγαίναμε, σχεδόν κάθε μέρα, στο περίπτερο της γειτονιάς και χαζεύαμε με τις ώρες τις πιθανές μας επιλογές, ενώ η μαμά κι ο μπαμπάς αγανακτούσαν με την ώρα και τη φαιά ουσία που σκορπούσαμε για τη διαλογή ενός παγωτού και συνάμα ανησυχούσαν για το πόσο υγιεινή ήταν η επιλογή μας.
Πολλές φορές γίνεται λόγος για το πόσο καλά ή κακά είναι τα παγωτά, αν έχουν πολλές θερμίδες κι αν είναι βλαβερά για την υγεία μας.
Πολλοί δε γνωρίζουν πως το παγωτό έχει υψηλή διατροφική αξία, αφού είναι πηγή πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπαρών, βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων.
Δες εδώ για να δεις τελικά αν πρέπει να τρως παγωτό ή όχι: