Στο Ratpack έχουμε πει την άποψή μας για τα burger. Ό,τι γεύση και αν έχουν, ό,τι υλικό και αν χρησιμοποιηθεί για την πλάση τους, το τηγανητό αβγό είναι ουσιαστικά απαραίτητο συστατικό, περισσότερο ακόμα και από το ψωμί που το περιβάλλει. Δεν είναι απλά ένα πείραμα, ούτε κάτι το extreme. Είναι απλά αναγκαίο και γευστικά υπέροχο.
Μην νομίζεις όμως ότι η απλή προσθήκη ενός τηγανητού αβγού θα δώσει στο cheese burger τη θεϊκή γευστική εμπειρία που ήλπιζες. Οφείλεις να προσέξεις και ορισμένες λεπτομέρειες πριν αρχίσεις να «δημιουργείς».
Καλή ώρα όπως το κάνει η Majenco στο blog της στο Queen.gr.