Το μπέικον με αβγά στην Ελλάδα, είναι το πρωινό του Σαββατοκύριακου. Γιατί; Επειδή έχεις χρόνο να το φτιάξεις χωρίς να σκέφτεσαι ότι θ’ αργήσεις στο γραφείο. Και δεν είναι μόνο οι αβγουλάρες που κάνουν τη διαφορά. Είναι και το μπέικον που εύκολα το χαρακτηρίζουμε ως ένα από τα ομορφότερα πράγματα στον κόσμο. Και ευτυχώς για εμάς, έχεις χρόνο να το κάνεις και σήμερα στα Χριστούγεννα.
Όμως ακόμη και σε αυτό το πρωινό υπάρχουν updates. Το τελευταίο, ήταν αυτό του σεφ της καρδιάς μας, του Γκόρντον Ράμζι, που απέδειξε πως αν έχεις την διάθεση να ξοδέψεις 15 λεπτά παραπάνω, μπορείς να βάλεις και την πατάτα hash brown στο κόλπο – μαζί με το φούρνο σου. Ακολουθεί η αδιανόητα εύκολη συνταγή του μέσα από ένα κορυφαίο βίντεο.