Τα σφολιατοπιτσάκια με πέστο και αυγό αγγίζουν τα όρια του foodporn

Μια εικόνα τόσο ελκυστική που σε προϊδεάζει για τη νοστιμιά που θα απολαύσεις.

Για τα σφολιατοειδή ανέκαθεν υπήρχε μια αδυναμία από το ανδρικό κοινό, ωστόσο κανενός το μυαλό δεν πήγαινε ποτέ σε κάτι παραπάνω από την απλή τυρόπιτα, ή όλα αυτά που αντικρίζουμε καθημερινά στους φούρνους. Αυτή τη φορά ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και κυρίως εντυπωσιακά. Τόσο από άποψη γεύσης, όσο κυρίως εικόνας.

Μπορεί να μην είσαι λάτρης του πέστο αλλά να ξέρεις αυτή η αχνιστή πρασινάδα που περιβάλει τα σφολιατοπιτσάκια –που πλέον αισθάνεσαι ότι έχεις στα χέρια σου κομμάτι πίτσας αλά caprese- είναι το τεράστιο μυστικό της επιτυχίας στη συγκεκριμένη συνταγή.

 

 

Δεν θα χρειαστείς πάνω από 15-20 λεπτά για να πετύχεις το μοναδικό αυτό πάντρεμα που από τις εικόνες και μόνο που σου δείξαμε στο παραπάνω άλμπουμ αισθάνεσαι ότι το κομμάτι θα εκραγεί μέσα στο στόμα σου καθώς θα το δαγκώνεις.

Για να μην ψάχνεσαι, δες βήμα-βήμα πώς φτιάχνεται η συνταγή στο blog της Μajenco στο Queen.gr.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved