Αν ανήκει στα πιάτα που λιγουρεύεσαι, εδώ θα μάθεις να το κάνεις σωστά για ένα πεντανόστιμο αποτέλεσμα.
Θα χρειαστείς
- 500 γρ. κοτόπουλο, φιλέτο, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
Για το πανάρισμα
- 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 150 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
- 3 κ.σ. σουσάμι
- 1 κ.σ. θυμάρι, ξερό
- 2 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
- 2 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
- 1 κ.γ. αλάτι
- 100 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
Για μαρινάδα
- 500 γρ. ξινόγαλο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 αβγά
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Για το σερβίρισμα
- 750 γρ. πατάτες τηγανητές
- κέτσαπ
Διάβασε ολόκληρη την συνταγή στη σελίδα του Άκη Πετρετζίκη.