Μπουρίτο τυλιγμένο με μπέικον για την αλητεία

Η άλλη όψη της έννοιας του «τυλιχτού».

Ένα καλό μπουρίτο είναι κάτι παραπάνω από εκλεκτό έδεσμα: είναι πιάτο φτιαγμένο για αμαρτίες. Με πολύ γκουακαμόλε, καλοψημένο κρέας στο εσωτερικό, ρύζι και ψιλοκομμένα λαχανικά. Αν το βρεις σε καλό μεξικάνικο εστιατόριο, θα γίνει το αγαπημένο σου πιάτο.

Αυτήν εδώ όμως την συνταγή, δύσκολα θα την πετύχεις εκεί έξω. Βασίζεται πάνω σε μία μεγάλη αλήθεια: όλα, μα όλα, έχουν καλύτερη γεύση όταν μπαίνει στη μέση το μπέικον. Και  μπορεί η προσθήκη του στην προκειμένη περίπτωση να «χαλάει» την μεξικανική του ταυτότητα, αλλά την ίδια στιγμή δείχνει τόσο εντυπωσιακό που αμφιβάλλουμε ότι δεν θα είναι νόστιμο.

Δες το και εσύ βήμα-βήμα. Πάντα υπάρχει χώρος για μπέικον.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved