Το ότι πλησιάζει καλοκαίρι δεν είναι λόγος να μην πιεις ουίσκι. Αντιθέτως, το γεγονός ότι η θερμοκρασία δωματίου βοηθάει το ποτήρι σου να αναπτύξει τα αρώματα και τις νότες του, είναι μία καλή ευκαιρία να μπεις στη διαδικασία να ανακαλύψεις την μαεστρία των single malts. Αυτό όμως είναι κάτι που γίνεται βήμα-βήμα.
Ειδικότερα, για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις τα φρουτώδη, τα καπνιστά, τα γήινα κ.ο.κ., πρέπει να ξεκινήσεις από τα βασικά. Οι χημικές ενώσεις των βαρελιών που πέρασαν τα στοιχεία τους στις φιάλες, θα σε βοηθήσουν να να μυηθείς με τον σωστό τρόπο αλλά επιλέγοντας και τα σωστά μπουκάλια.
Ιδού μερικές προτάσεις για να ξεκινήσεις.