Το εκλεπτυσμένο γλυκό κρασί Samos Grand Cru του ΕΟΣ Σάμου συνόδευσε απολαυστικά το κλείσιμο του ατμοσφαιρικού δείπνου «Dinner en blanc», μετά γευστικών δοκιμών λευκών οίνων.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε με επιτυχία από την Wine Plus στη Θεσσαλονίκη και στο υψηλής αισθητικής Sky Bar at The Met Hotel, υπό την εποπτεία της κ. Μαρίας Νέτσικα, χημικού, οινολόγου και δημοσιογράφου οίνου, η οποία δραστηριοποιείται επιτυχώς σε ποικίλους τομείς του οινικού κλάδου.
Το Samos Grand Cru, ένα από τα πιο «κομψά» γλυκά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, επιλέχτηκε για να συνοδεύσει τo επιδόρπιo του «Δείπνου στα Λευκά». Είναι ένας γλυκός οίνος με πιο «καλοκαιρινή» διάθεση, χάρη στη δροσιστική οξύτητα του άσπρου Μοσχάτου Σάμου.
Το Samos Grand Cru, το πολυαγαπημένο στην αγορά της Γαλλίας κρασί του ΕΟΣ Σάμου, με την φρουτώδη ανάσα του έφερε την αιγαιοπελαγίτικη φρεσκάδα σε αυτό το δείπνο.
Επιλεγμένοι οίνοι από τον ελληνικό αμπελώνα συνόδευσαν όλες τις ευφάνταστες γαστρονομικές δημιουργίες του executive chef Δημήτρη Τσανανά, ο οποίος αποδεικνύοντας το μεγαλείο της απλότητας σε συνδυασμό με τις εξαίρετες πρώτες ύλες, ταξίδεψε στον κόσμο της γεύσης τους παρευρισκόμενους.
H επιτυχία της βραδιάς δικαίωσε την αψεγάδιαστη διοργάνωση της Wine Plus για ένα «δείπνο στα λευκά», με κρασιά λευκά, εκλεπτυσμένης ποιότητας.
*Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του ΕΟΣ Σάμου γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε.