Πότε ένας άντρας πέφτει στα μάτια της γυναίκας;

Πότε το αντίο δεν έχει επιστροφή;

Μία ερωτευμένη γυναίκα είναι πολύ δύσκολο να την κάνεις να σε αφήσει, είναι δύσκολο να το πετύχεις αυτό. Όμως υπάρχουν εκείνες οι κόκκινες γραμμές, τα όρια που λέμε, που αν τα ξεπεράσεις θα φας ένα τεράστιο «Χ» και θα ‘χει και δίκιο. Είναι λίγο περίπλοκο το θέμα, αλλά θα το εξηγήσω όσο καλύτερα μπορώ. Αρχικά, δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο, όπως και όλοι άντρες, οπότε δεν ισχύουν για όλους οι ίδιες συνθήκες. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κοινά «ασυγχώρητα» που θα κάνουν μία γυναίκα να κλείσει την πόρτα και να μην ξανά κοιτάξει πίσω της και εγώ αν ήμουν φίλη της, θα της έλεγα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ποτέ μην αφήνεις μια γυναίκα να γυρνάει σπίτι ασυνόδευτη

Καταρχάς -αν δεν έχει γίνει κάτι ακραίο- να ξέρεις ότι μία γυναίκα, μία ερωτευμένη γυναίκα έχει την πολύ κακή συνήθεια να συγχωρεί ξανά και ξανά. Δυστυχώς, θα σου γράψω εγώ κάπου εδώ γιατί τα βρίσκει μπροστά της στο μέλλον, αλλά άλλη κουβέντα αυτή. Πότε όμως είναι εκείνη η φορά που το «αντίο» είναι οριστικό, όσο βαρύ και να είναι. Είναι εκείνη η στιγμή της συνειδητοποίησης…

Η ολική αποκαθήλωση ενός άντρα στα μάτια μιας γυναίκας, συνήθως γίνεται σταδιακά για αυτό και γίνεται οριστικά. Εδώ είναι που γίνονται όλα, όσα συναισθήματα και να έχει είναι η στιγμή που καταλαβαίνει πλέον ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ακατάλληλος για εκείνη. Δεν θα γίνει με το πρώτο λάθος, αλλά θα γίνει όταν καταλάβει πως δεν μπορεί να νιώσει ασφάλεια μαζί σου ή αλλιώς εμπιστοσύνη. Όταν δεν υπάρχει η αίσθηση ότι εγώ αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να τον εμπιστευτώ πλέον και κάπως έτσι ξεδιαλύνονται και τα συναισθήματα. Και πότε γίνεται αυτό;

 

 

1. Ξενοκοιτάζει…

Ποια γυναίκα θέλει δίπλα της έναν άντρα που να μην αφήνει ούτε θηλυκιά γάτα; Εντάξει το ωραίο το θαυμάζουμε όλοι, αλλά μέχρι εκεί ρε αγόρια. Σίγουρα υπάρχουν άπειρα ωραία κορίτσια, όπως και αγόρια. Και το κορίτσι σου ωραίο είναι, ξέρεις πόσοι θα ήθελαν να βγουν μαζί της; Αν τώρα είσαι ό,τι να ΄ναι και «κοινόχρηστος» τι να σε κάνει; Να την γεμίζεις με ανασφάλειες; Όχι, αν δεν κάνει τα ίδια δεν της αξίζεις.

Πότε φεύγεις από μία τοξική σχέση

2. Παραμελείς…

Και αυτό έχει πολλά επίπεδα, καθώς το να παραμελείς μια γυναίκα αφού θα σταματήσει και εκείνη να σε «παρακαλάει» για προσοχή. Μια, δυο, τρεις και θα αρχίσει να σκέφτεται τη ζωή της χωρίς εσένα και θα είναι πολύ εντάξει αυτό. Έχει τη ζωή της και άπειρους άντρες εκεί έξω που μπορούν να της προσφέρουν παραπάνω από εσένα.

3. Όταν είσαι βαρετός

Εντάξει τώρα αν σε βλέπει να βουλιάζεις σε έναν καναπέ είναι σίγουρο ότι θα αρχίσει και εκείνη να σε απομυθοποιεί -όπως και εσύ εκείνη αν το κάνει αυτό. Αν είσαι ένας νέος άνθρωπος θα πρέπει να έχεις ασχολίες και να σε «θαυμάζει». Και θαυμασμός σημαίνει απλά να της δίνεις έμπνευση και να μην παλιμπαιδίζεις.

Καταλήγω στο ότι όταν τα καταφέρεις με μεθοδικότητα να τη φτάσεις σε αυτό το σημείο, είναι δύσκολο ο γυρισμός. Οι γυναίκες συνήθως ξέρουμε πως για να φτάσουμε να «διώξουμε» κάποιον από τη ζωή μας, έχουμε ξεπεράσει τα όριά μας, προσπαθήσαμε και μάντεψε; Καταλάβαμε ότι μας αξίζει κάτι καλύτερο και από αυτό το σημείο η ζωή μας ξεκινάει να ομορφαίνει.  Thank you, next.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved