Ειδικός σχέσεων αποκαλύπτει τις δύο αιτίες της απιστίας

Δεν έχει να κάνει με το πόσο ευχαριστημένος είσαι στη σχέση σου, τουλάχιστον όχι μόνο με αυτό. 

Νομίζετε ότι η απιστία οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιος εκ των δύο της σχέσης είναι δυσαρεστημένος; Πάνε, τα χάσατε τα λεφτά σας.  Η ειδικός στις σχέσεις, Jana Hocking, αποκάλυψε ότι τους δύο κύριους παράγοντες που επηρεάζουν τα ζευγάρια και τα οδηγούν στο «κέρατο», χωρίς όμως να ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις το ίδιο.

Έρευνα: Η απιστία δεν οδηγεί τυχαίο αυτοκίνητο

Δεν υπάρχει μια μοναδική αιτία για την απιστία, καθώς κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλλά αυτό δεν έχει αποτρέψει τους ειδικούς στις σχέσεις από το να προσπαθούν να καταλάβουν τους λόγους πίσω από αυτό το φαινόμενο.

 

 

Για την Αυστραλή Jana Hocking, η «επιβεβαίωση» και η «έξαψη της αδρεναλίνης» είναι δύο από τους κύριους λόγους που οδηγούν έναν άντρα στην απιστία.

«Πιστεύω ότι ρισκάρουν επειδή το θεωρούν σέξι ή συναρπαστικό, ή επειδή το να κρύβονται δίνει μια έξαψη αδρεναλίνης στις καθημερινές, βαρετές ζωές τους», εξήγησε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι η ανασφάλεια και η ανάγκη για επιβεβαίωση μπορούν επίσης να οδηγήσουν κάποιον να αναζητήσει κάτι άλλο, προσθέτοντας ότι: «Υπάρχουν επίσης ορισμένοι άνδρες που απατούν κορίτσια που είναι πανέμορφα. Αυτό είναι πολύ κοινό. Νομίζω ότι συμβαίνει επειδή αυτοί οι άνδρες σκέφτονται “είναι τόσο όμορφη και μπορεί να με απατήσει ανά πάσα στιγμή. Χρειάζομαι την επιβεβαίωση ότι οι άλλοι θεωρούν ότι είμαι ελκυστικός επίσης».

Έρευνα: Η απιστία δεν οδηγεί τυχαίο αυτοκίνητο

 

Με τα «πιστεύω» πάντως, καριέρα δεν έκανε κανείς. Για τον λόγο που οδηγούνται στην απιστία οι γυναίκες όμως δεν την ακούσαμε να λέει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved