Tι είναι τα yellow flags; Και 7 παραδείγματα για να τα αναγνωρίσεις

7 πραγματικά παραδείγματα για να καταλάβεις την «κατηγορία».

Τα red flags τα ξέρεις, για τα yellow τι ξέρεις; Είναι αυτό που λέμε κίτρινη κάρτα, δεν σε διώχνει από τον αγώνα, αλλά στην επόμενη στραβή έφυγες. Θα περιγράφαμε αυτή την κατάσταση ότι έχεις γνωρίσει κάποια και κάτι ενώ δείχνει να προχωράει και να υπάρχει ένα καλό κλίμα, υπάρχουν ενδείξεις ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει και πολύ καλά, αλλά όχι τόσο χάλια ώστε να της δείξεις την πόρτα της εξόδου. Είναι τα σημάδια που λες, και πάμε να δούμε μερικά από αυτά που συνήθως υπάρχουν στα πρώτα ραντέβου.

Τι πρέπει να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις

1. Ασυνέπεια στην επικοινωνία

Θα μπορούσε να είναι εκείνος ο άνθρωπος που δείχνει ότι ενδιαφέρεται για εσένα, όμως χωρίς να ισχύει ακριβώς. Ένα πολύ απλό παράδειγμα είναι ο ρυθμός της επικοινωνίας και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σε ρωτάει «πώς είσαι» και «πώς είναι η ημέρα σου» και όλα τα συναφή, ωστόσο ενώ απαντάς σε έναν κανονικό χρόνο, η ανταπάντηση μπορεί να έρθει και δύο ώρες μετά.

2. Δεν έχει φίλους

Εννοείται ότι δεν λέμε για εκείνους που είναι πιο επιλεκτικοί και έχουν λίγους φίλους, ωστόσο εννοούμε εκείνους που πράγματι δεν έχουν φίλους. Δεν είναι καλό δείγμα, κάποιος να μην έχει φίλους, κάτι δείχνει αυτό για τη ζωή του, καθώς όσοι και να μας πρόδωσαν -που συμβαίνει στη ζωή- είναι δύσκολο να μην έχουν μείνει έστω και δύο φίλοι. Κάτι δείχνει, μάλλον.

Μήπως πρέπει να επιστρέψει το ραντεβού στο ζαχαροπλαστείο;

3. Επικριτικός τύπος

Βγαίνοντας με έναν άνθρωπο και λέγοντας πράγματα για τον εαυτό σου μπορεί να αισθανθείς ένα είδος αμφισβήτησης. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο συζητάτε για τη ζωή σας και τι έχετε κάνει και να υπάρχει ένα επικριτικό ύφος πάνω σε αυτό. Θα μπορούσε να είναι ο τρόπος να μειώνει τα επιτεύγματά σου με κάποιον έμμεσο τρόπο.

4. Aσυμβίβαστος

Αν είσαι εκείνος στη σχέση που πάντα υποχωρεί για να διατηρήσει την ηρεμία, αυτό είναι ένα θέμα. Αν το ταίρι σου δεν είναι πρόθυμος να συμβιβαστεί ή να σε συναντήσει στα μισά του δρόμου σε σημαντικά θέματα, μπορεί να είναι μια κίτρινη σημαία. Μια υγιής σχέση απαιτεί και οι δύο σύντροφοι να είναι πρόθυμοι να ακούσουν και να συνεργαστούν για να βρουν λύσεις που λειτουργούν και για τους δύο. 

 

 

5. Δεν σέβεται τα όριά σου

Εάν το άλλο άτομο δεν σέβεται τους προσωπικούς κανόνες που έχεις θέσει, μπορεί να δείξει έλλειψη φροντίδας και ανησυχίας για τα συναισθήματά σου. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος που να σου στέλνει συνεχώς μηνύματα, ενώ μπορεί να ξέρει ότι έχεις δουλειά.

6. Κρύβει συνεχώς πληροφορίες

Εάν σου κρύβει συνεχώς πράγματα ή αποφεύγει να μοιραστεί λεπτομέρειες για τη ζωή του, θα μπορούσε να είναι μια κίτρινη σημαία, που υποδηλώνει θέματα εμπιστοσύνης ή επικοινωνίας που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Σταδιακά αυτό μπορεί να σε γεμίζει ανασφάλεια.

7. Δεν έχει χόμπι ή ενδιαφέροντα

Τα ενδιαφέροντα βοηθούν στο να γίνει ένα άτομο πιο ολοκληρωμένο. Εάν ο σύντροφός σου δεν έχει άλλα πράγματα που απολαμβάνει εκτός της σχέσης, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε εάν είναι αποτραβηγμένος, απομονωμένος ή αντιμετωπίζει κατάθλιψη ή άγχος.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved