14 λόγοι για τους οποίους ένα ζευγάρι τσακώνεται μπροστά στην τηλεόραση

Ξεκινάμε από την ένταση και φτάνουμε στο πρόγραμμα.

 

Κακά τα ψέματα, η τηλεόραση είναι ένας ακόμη «συγκάτοικος» στο σπίτι μας. Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα και αν έχουν περάσει κάθε σπίτι -σχεδόν- έχει μία τηλεόραση, όσο και αν λέει κάποιος ότι δεν βλέπει καθόλου. Βέβαια, αντί για τα κλασικά κανάλια βάλε συνδρομητική τηλεόραση. Όπως και να το πάρεις, όμως η τηλεόραση είναι στο σαλόνι ή στο δωμάτιο μας. Στα παιδικά μας χρόνια μπορεί να τσακωνόμασταν με τα αδέλφια και τους γονείς μας για το ποιος θα δει τηλεόραση, όμως σήμερα είναι πλέον σημείο διαμάχης ανάμεσα σε ζευγάρια και μάλιστα αποτελεί λόγος για τσακωμό.

Friends with benefits ή Situationship: Τελικά, σε τι φάση είσαι;

Αντί για τρίτο πρόσωπο, τηλεόραση

Σε πολλές σχέσεις, η τηλεόραση μπορεί να λειτουργεί συχνά ως τρίτο πρόσωπο, δηλαδή ως ένας λόγος για να τσακωθεί το ζευγάρι. Ας το εξηγήσουμε. Τι ποιο λογικό ανάμεσα μετά από μία κουραστική ημέρα να χαλαρώνεις στον καναπέ του σπιτιού σου με το άλλο σου μισό βλέποντας μια σειρά. Τι πάει λάθος, λοιπόν και γίνεται αφορμή για τσακωμό;

Μία έρευνα – διεξήχθη από streaming service Roku- αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους η τηλεόραση μπορεί να δημιουργήσει διαμάχες στο ζευγάρι. Για τη μελέτη, ερωτήθηκαν 2.000 ζευγάρια σχετικά με τις τηλεοπτικές τους συνήθειες, αλλά και τους τσακωμούς τους γύρω από το θέμα.Σχεδόν ένας στους πέντε συμμετέχοντες είπε ότι οι τηλεοπτικές συνήθειες που είχε ο/η σύντροφός τους ήταν ενοχλητικές σε καθημερινή βάση. Εν τω μεταξύ το 44% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι έφευγε από το δωμάτιο όταν ο σύντροφός τους παρακολουθούσε τα προγράμματά του.

Η Gen Z πιστεύει ότι οι άνδρες πρέπει να πάρουν τα ηνία στη σχέση

Παραδόξως, το 27% των ζευγαριών είπε ότι οι καβγάδες για την τηλεόραση είχαν ως αποτέλεσμα να αγοράσουν μια ακόμη οθόνη. Το 26% των συμμετεχόντων πίστευε ότι μια τηλεόραση μεγαλύτερου μεγέθους θα έλυνε τις συγκρούσεις από αυτή την άποψη. Άλλοι τρόποι με τους οποίους η τηλεόραση έχει οδηγήσει σε ένταση το ζευγάρι είναι ο ένας από τους δύο να αποκοιμηθεί βλέποντας ένα επεισόδιο, αλλά και το ύψος της τηλεόρασης.

 

 

Εδώ είναι 14 λόγοι για τους οποίους η τηλεόραση οδηγεί σε τσακωμούς:

1. Η ένταση
2. Το πρόγραμμα
3. Οι ερωτήσεις στη διάρκεια προβολής
4. Η ομιλία
5. Ο χρόνος για να επιλεχθεί ένα πρόγραμμα
6. Να αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια του ύπνου
7. Επαναλήψεις
8. Χρήση του τηλεφώνου κατά την παρακολούθηση
9. Ποιος κρατάει το τηλεχειριστήριο
10. Λανθασμένη τοποθέτηση του τηλεχειριστηρίου
11. Η συνέχεια στο να δουν μαζί σειρά
12. Το πότε θα παρακολουθήσουν μια σειρά
13. Αγαπημένη θέση
14. Για το εάν η γλώσσα θα είναι η αυθεντική ή μεταγλωττισμένη

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved