Πότε μία γυναίκα παίρνει στα σοβαρά έναν άντρα

Και ναι υπάρχει κάτι, που κάνει έναν άντρα ξεχωριστό.

 

Συζητήσεις και ξανά συζητήσεις για το ποιος τελικά μπορεί να είναι ο πιο γοητευτικός τύπος άντρα και αντίστροφα γυναίκας. Έρευνες, σχόλια, απόψεις, όλα στο τραπέζι για να «ανακαλυφθεί» τελικά αυτό το ιδανικό πρόσωπο, που τις περισσότερες φορές μοιάζει άφαντο. Δεν πιστεύω πως τα πράγματα είναι τόσο περίπλοκα όσο φαίνονται, μάλλον εμείς τα κάνουμε πιο δύσκολα τις περισσότερες φορές γιατί για κάποιον λόγο δεν μας πείθει κάτι. Όμως πολλές φορές τα πράγματα βρίσκονται στην απλότητα. Ξεκινώ με την αγαπημένη μου, αλλά πάντα αναγκαία διευκρίνηση δεν είμαστε ούτε όλες οι γυναίκες ίδιες, ούτε όλοι οι άντρες είναι το ίδιο. Συνεπώς, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πιάσουμε την κάθε κατηγορία ανθρώπου, αλλά από την άλλη πιστεύω πως μία χειραφετημένη γυναίκα δεν χρειάζεται  να τις τάζουν λαγούς και πετραχήλια για να είναι με έναν άντρα.

Στην εποχή μας πολλά από τα βασικά έχουν γίνει πολυτέλεια και όχι μην πάει το μυαλό σου στα χρήματα, μιλάω για αξίες. Ένας άνθρωπος που είναι εντάξει με τον εαυτό του, δεν θέλει συναισθηματικά «ψίχουλα»  και δεν μπορεί να αρκεστεί με αυτά. Πέρα από την εμφάνιση, ναι γιατί ας το παραδεχτούμε ότι είναι το πρώτο που βλέπεις σε έναν άνθρωπο, χωρίς να λέμε ότι πρέπει να είναι ο άλλος/ άλλη super model αλλά να λογικό είναι να θες να ελκύεσαι από έναν άνθρωπο που είσαι μαζί του ερωτικά. Πιστεύω πώς το να μπορεί να σου δείχνει έμπρακτα ένας άντρας το ενδιαφέρον του είναι αυτό που τον καθιστά γοητευτικό στα μάτια μιας γυναίκας.

Πότε το αντρικό φλερτ γίνεται τοξικό

Υπάρχει μια μεγάλη κατηγορία ανθρώπων που ακόμη και όταν ενδιαφέρονται για κάποιον άλλον άνθρωπο δεν μπορούν να τους το εκφράσουν και δεν μπορούν να το υποστηρίξουν με πράξεις και το γιατί είναι μία άλλη κουβέντα. Είναι πολύ κολακευτικό να μπορεί κάποιος συστηματικά και με συνέπεια να σου δείχνει την παρουσία του. Ξέρεις, το παιχνίδι ενός player είναι κάπως «δεύτερο» πια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθεί σοβαρά μαζί σου μια γυναίκα, αν καταλάβει πως πας σαν τη μελισσούλα, ξέρεις πας από εδώ και από εκεί στα άλλα λουλουδάκια. Θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται και το πιθανότερο είναι πως θα εξαφανιστεί, εκτός και αν δεν σε βλέπει «σοβαρά» και δεν εννοώ για γάμο. Το ζήτημα είναι να αισθάνεσαι πως υπάρχει μια μοναδικότητα, αν είναι να τον μοιράζεσαι με άλλες τόσες, προσωπικά μιλώντας δεν θα έχανα χρόνο. Thank you, next.


Δεν είναι και το πιο εύκολο να γνωρίσεις έναν δοτικό άνθρωπο και να μπορεί να είναι δίπλα σου, οπότε το βάζω ως κριτήριο η συνέπεια στο ενδιαφέρον που σου δείχνει κάποιος είναι το βασικότερο, γιατί μάλλον είναι ειλικρινές. Το φαινόμενο συνδετήρας, εμφανίζομαι, εξαφανίζομαι είναι λόγος για να τον εξαφανίσεις κάποιον από τον συναισθηματικό σου χάρτη. Μαζί με το «συνεπές ενδιαφέρον» θα βάλω ότι συμπεριφέρεται με ευγένεια σεβασμό, τόσο στη γυναίκα που του αρέσει, όσο και στον περίγυρό του. Επίσης, είναι πολύ ευχάριστο, όταν κάποιος θυμάται λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει πώς σε προσέχει, όταν μιλάς οπότε είναι σίγουρα εκτιμητέο και δημιουργεί σύνδεση από το να εξηγείς ξανά και ξανά τα ίδια. Μετά από όλα αυτά που σου είπα, αν θες και κάτι ακόμη, δες:    5 χαρακτηριστικά που κάνουν ελκυστικό έναν άντρα, σύμφωνα πάντα με μία γυναίκα



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved