Τελικά, ο καφές μας παχαίνει;

Σύμφωνα με νέα μελέτη, όλο και κάτι παίρνεις.

Έχουμε ακούσει ένα σωρό πράγματα για τον καφέ και το αδυνάτισμα και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι έχουμε ακούσει και για το αδυνάτισμα τόσα πράγματα. Τελικά, υπάρχει κάποια σύνδεση με τον καφέ και το αδυνάτισμα; Υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει στο να χάσουμε βάρος, πάντα μικρά tips βοηθούν στο να επιταχύνουμε κάπως τη διαδικασία, ίσως και όχι. Για να δούμε τα πιο πρόσφατα ευρήματα.

Τελικά ο καφές κάνει καλό στην υγεία, αλλά δεν χρειάζεται να τον πιεις

Όπως είναι γνωστό, κατά διαστήματα  υπάρχουν μελέτες πάνω στο αντικείμενο, όπου έχουν δείξει ότι ο καφές μπορεί να βοηθήσει στην υγεία συνολικά. Υπάρχουν πολλά οφέλη για την υγεία μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Για παράδειγμα, ο καφές έχει δείξει ότι η κατανάλωση καφέ μπορεί να βοηθήσει στο να μειωθεί το ρίσκο για πολλές παθήσεις, όπως είναι τα προβλήματα της καρδιάς. Τι συμβαίνει, όμως, με τον καφέ και το βάρος;

 

 

Σχετικά με την έρευνα

Η έρευνα σχετικά με την καφεΐνη και το σωματικό βάρος έδειξε δεδομένα από τρεις μεγάλες μελέτες που έγιναν στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, δύο μελέτες από νοσηλευτικό προσωπικό, από το 1986 μέχρι και το 2010 και από το 1991 μέχρι και το 2015, και άλλη μία μεγάλη μελέτη από επαγγελματίες στον τομέα της υγείας, που διεξάχθηκε από το 1991 μέχρι και το 2014.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της έρευνας, οι νοσηλευτές υποστήριξαν ότι η αύξηση του σωματικού βάρους ανέρχεται στα 1,2 ή 1,7 κιλά τον χρόνο ενώ οι επαγγελματίες στον τομέα της υγείας συμπέραναν ότι 800 γραμμάρια είναι το βάρος που προστίθεται κάθε χρόνο στο σώμα μας, ή όσων πίνουν καφέ.

Μία νέα έρευνα επιβεβαίωσε αυτό που φοβόμασταν για τον καφέ

Βέβαια, στις περισσότερες έρευνες φαίνεται ότι ο καφές βοηθάει στην απώλεια των κιλών αφού συνήθως κόβει την όρεξη και έχεις την επιθυμία να φας λιγότερο φαγητό. Επίσης, είναι από εκείνα τα ροφήματα που έχει το δικό του φανατικό κοινό και που δεν μπορούν χωρίς το καφεδάκι τους. Ειδικοί δεν είμαστε, αλλά αν είναι να παίρνεις σχεδόν ένα κιλό τον χρόνο από τον καφέ, πού πηγαίνουμε πια; 


Εντάξει, πόσο να παχαίνει και ο καφές, σκεφτόμαστε εμείς. Ειδικά όταν τον απολαμβάνεις σκέτο;

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved