3 λόγοι που δεν χάνεις λίπος στη κοιλιά

Ίσως σου έχουμε τις λύσεις για να απαλλαγείς από το λίπος μια και καλή.

 

Ένα από τα σημεία που επιμένει να μην φεύγει το λίπος είναι η κοιλιά. Ξέρεις είναι εκείνο το σημείο που μπορεί να προσπαθείς ξανά και ξανά και να μη γίνεται τίποτα. Βλέπουμε ότι το θέμα απασχολεί γενικά και για αυτό σκεφτήκαμε να το ψάξουμε. Καταλήξαμε, λοιπόν, σε 3 βασικούς λόγους που δεν χάνεις κοιλίτσα και ίσως τελικά τα παρακάτω σε βοηθήσουν να γίνεις κάπως πιο flat. 

 

 

Στρες

Ναι είναι η πηγή των περισσότερων κακών! Τα υψηλά επίπεδα στρες δεν βοηθούν στην βάρους στην περιοχή της κοιλιάς. Το χρόνιο στρες βοηθά στην απελευθέρωση ινσουλίνης, η οποία συμβάλλει στη συσσώρευση λίπους σε αυτή την περιοχή. Συνεπώς λιγότερο στρες και λιγότερο λίπος στην κοιλιά.

Το κόλπο για να κάψεις λίπος βρίσκεται εκεί που δεν το περιμένεις

Κατανάλωση αλκοόλ

Βασικά δεν είναι ότι καλύτερο το αλκοόλ για την υγεία και επίσης μπορεί να μειώσει την ικανότητα του οργανισμού να κάψει λίπος. Ακόμη, αυξάνει τα επίπεδα κορτιζόλης, καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολη την απώλεια λίπους στην κοιλιά.

Πρωτεΐνες

Η πρωτεΐνη είναι σημαντική για την απώλεια βάρους και τη συνολική υγεία. Μια διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες μπορεί να αυξήσει τον κορεσμό, που βοηθά στη μείωση του λίπους της κοιλιάς. Οπότε σκέψου πώς θα βάλεις παραπάνω πρωτεΐνη στη διατροφή σου. 

Πώς θα καταφέρεις να κάψεις λίπος μέσα σε 7 λεπτά;

Επίσης και η καλή υγεία του εντέρου παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία του εντέρου όπως για παράδειγμα η κατανάλωση τροφίμων που προάγουν τη βακτηριακή ποικιλομορφία μπορεί να είναι θετικη για λιγότερη κοιλιά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved