Ο τύπος πίσω από το τέρας στο «Shape of Water» έχει ΑΠΕΙΡΑ πρόσωπα

Μαζέψαμε 6 ταινίες που τον έχεις δει χωρίς να το καταλάβεις.

Για όσους είναι φαν των ταινιών επιστημονικής φαντασίας, μπορούν να υπερηφανεύονται φέτος ότι είναι η χρονιά τους. Η Ακαδημία βλέπεις δεν έκανε ξανά τα στραβά μάτια σε μεγάλες κατηγορίες (πέραν κλασικά εκείνης των Καλύτερων Εφέ που πάντα πάει σε τέτοια είδους ταινίες), βραβεύοντας το «Blade Runner 2049» με Καλύτερη Φωτογραφία και το «The Shape of Water» με Καλύτερη Ταινία.

Θα μου πεις βέβαια τι σχέση έχει το «Shape of Water» με επιστημονική φαντασία; Η απάντηση είναι η ακόλουθη φωτογραφία.

shapeofwater1


Το «Αμφίβιο» (ή o άνθρωπος-ψάρι) ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην ταινία. Μπορεί να μην μιλούσε, μπορεί να ήταν φυλακισμένο στο ενυδρείο του, ωστόσο η ερωτική σχέση που ανέπτυξε με την Elissa Esposito – a.k.a. Sally Hawkins – και η όλη πλοκή ήταν βασισμένη πάνω του. Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς ωστόσο ποιος ήταν πίσω από το πλάσμα της ταινίας;

Το όνομά του είναι Doug Jones, είναι ηθοποιός (μην νομίζεις ότι είναι κάνας κασκαντέρ) και έχει παίξει σε πάρα πολλές και γνωστές ταινίες.

doug

 

Αν δεν τον έχεις ξαναδεί υπάρχει δικαιολογία. Διότι πολύ απλά, δεν συνηθίζει να παίζει με το δικό του πρόσωπο. Ο αγαπημένος μας Doug έχει τη φήμη του «μασκαρά» του Χόλιγουντ, καθώς κάθε τρεις και λίγο βρίσκεται πίσω από τα πρόσωπα των πλέον ιδιαίτερων πλασμάτων της μεγάλης οθόνης.

Μια ματιά να ρίξεις στο παρακάτω φωτογραφικό υλικό και θα μείνεις κάγκελο με το πόσες φορές τον έχεις δει να παίζει και δεν τον πήρες πρέφα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved