Σε άλλα νέα στο TikTok τρεντάρει η ελληνική τραπ σε 50’s έκδοση

Κομμάτια των Sin Boy και Light αποκλειστικά σε vintage εκδόσεις και δεν ξέρουμε πού να κρυφτούμε.

Κάθε εποχή και τα κομμάτια της, κάθε στιλ μουσικήςκαι η θεματική της. Ο Στέλιος Καζαντζίδης έγραφε τραγούδια για την ξενιτιά, οι ράπερ για τις κοινωνικές ανισορροπίες, ο Ρέμος και ο Παντελίδης για τον έρωτα και οι τράπερς τα «δικά» τους.

Μια και μιλάμε για τραγουδιστές, ακόμα είμαστε σοκαρισμένοι από τον θάνατο του Liam Payne των One Direction.

Μπορείς να φανταστείς ένα τραγούδι του Sin Boy, όπως το Mama προσαρμοσμένο -μέσω ΑΙ- σε vintage έκδοση; Στο TikTok υπάρχει πολύ υλικό τραπ μουσικής, προσαρμοσμένη σε ρομαντική και νοσταλγική 50’s αισθητική.

Το αποτέλεσμα; Άλλο πράγμα – σουρεαλιστικό και άκρως διασκεδαστικό, όπως λένε οι περισσότεροι στο TikTok, ενώ κάποιος σχολιάζει ότι «επιτέλους κάποιος έφτιαξε την τραπ στην Ελλάδα»

@sigma_arseniko ΑΚΥΚΛΟΦΌΡΗΤΟ ΜΌΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΟ #brainrot #sigma #sinboy #trap #greekmusic #elladaraomadara ♬ original sound - sigma

Βέβαια, δεν λείπει και η ειρωνεία εδώ, αφού η τραπ, που συνήθως είναι σκληρή και προκλητική, αποκτά ξαφνικά μια «ευγένεια» μέσα από αυτή την αλλαγή εποχής.

Γιατί χρειαζόμαστε άλλο ένα 8Mile στη ζωή μας

Όπως πετυχημένα σχολίασε κάποιος: «Αν τα βάλω στον παππού μου να τα ακούσει, θα μου πει "τότε ακούγαμε μουσική, τώρα δεν βγαίνουν τέτοια κομμάτια"». Από virality καλά πάμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved