Instagram J.touni «H σκατοψυχιά θα είναι πάντα for free» Ιωάννα Τούνη

Μήπως για μια φορά να εστιάζαμε στο περιεχόμενο των λέξεων πριν βγάλουμε συμπεράσματα;

Υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα έπρεπε καν να μας απασχολεί το θέμα, άλλωστε «τόσα προβλήματα έχουμε, με την Τούνη θα ασχολούμαστε και το αν έχασε την πτήση της από Λονδίνο;». Το θέμα μας όμως δεν είναι η Ιωάννα Τούνη, ο οχετός που δέχτηκε από τα κανάλια, ούτε καν εάν έμεινε σωστά ή όχι εκτός αεροπλάνου.

Η γνωστή influencer, βλέποντας τα σχόλια που έκαναν για εκείνη, σε τηλεόραση (κυρίως) και social media, με κύρια «κατηγορία» ότι η ίδια απαίτησε προτεραιότητα εξαιτίας της φήμης της, την έκαναν να ξεσπάσει μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok.

 

@j.touni Εσείς στα πάνελ που ΔΕΝ μπαίνετε ΚΑΝ στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, παίρνετε θεση και έχετε και άποψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα???? Ή το κανετε απο την σκατοψυχιά σας for free? Απορία έχω… #fyp #greektv #foryou #viral #ryanair #worstairline ♬ Frolic (Theme from "Curb Your Enthusiasm" TV Show) - Luciano Michelini

 

Άλλο η κιτρινίλα, άλλο φθόνος

«Εσείς στα πάνελ που δεν μπαίνετε καν στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που λέτε ό,τι σας καπνίσει, παίρνετε θέση και έχετε και άποψη χωρίς να έχετε την παραμικρή γνώση… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα; Ή το κάνετε από την σκατοψυχιά σας for free; Απορία έχω» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη, και συνέχισε:

«Απάντηση σε όλες τις πρωινές – πανηγυρτζίδικες – εκπομπές, με τους γελοίους που κάθονται στα πάνελ, οι οποίοι σχολίαζαν ότι εμείς απαιτούσαμε προτεραιότητα, γιατί είμαστε διάσημοι ή πλούσιοι… όχι δεν απαιτούσαμε τίποτα τέτοιο. Ανθρώπινα μόνο, σαν να είμαστε ο κανείς και ο πουθενάς, που αυτό είμαστε εκεί πέρα, ο πουθενάς είμαστε, δεν προφασιστήκαμε ούτε ποιος είμαι εγώ, ούτε τίποτα.

Ήμασταν στην ώρα μας, έξω από το Gate, είχαμε πληρώσει το εισιτήριο είτε 5 ευρώ είτε 15 είτε 105 ευρώ είτε 1.200 ευρώ και έπρεπε να επιβιβαστούμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ… Χ@@στε».

 

 

Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, ελάχιστοι νοιάστηκαν για το περιεχόμενο του πρώτου βίντεο ενάντια στην αεροπορική εταιρία, ενώ ακόμα και εκείνοι που το είδαν δεν μπήκαν καν στον κόπο να εξετάσουν ποιος έχει δίκιο ή άδικο.

Η Ιωάννα Τούνη είναι πιο άντρας από κάποιους

Οκόσμος μπορεί να βγάλει χιλιάδες ερμηνείες και συμπεράσματα που οδήγησαν την Ιωάννα Τούνη στο «κράξιμο» προς την αεροπορική εταιρία, από το ότι απλώς ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις και να συγκεντρώσει likes, μέχρι ότι ήθελε να εκφράσει ένα παράπονο για ό,τι της συνέβη.

 

 

Καλώς ή κακώς, η Ιωάννα Τούνη αυτή είναι, την ξέρουμε, την βλέπουμε και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ποτέ αν τη συμπαθούμε για όσα έχει πετύχει ή αν μας τη σπάει για αυτό που παρουσιάζει. Κάθε ανάρτησή της όμως, όπως και κάθε άλλου προσώπου που ο κόσμος φθονεί για τους δικούς του λόγους, καλό είναι να εξετάζουμε πρώτα τι θα πουν και μετά να βγάζουμε συμπεράσματα.

Γιατί η σκατοψυχιά δεν είναι μόνο free, αλλά λατρεύεται πολύ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved