Assosiated Press Ο Jefrey Dean Morgan είναι ο άντρας που θα ήθελε κάθε γυναίκα

Ερωτευμένος, ευτυχισμένος και έχει κάθε λόγο να το δείχνει ο Negan του The Walking Dead.

Τέτοια αγάπη ούτε για την πολυλατρεμένη του Lucille δεν έδειχνε ο Negan της καρδιάς μας, σε σχέση με τις εκδηλώσεις αγάπης προς την real life σύζυγό του, Hilarie Burton. Και για όποιον δεν έχει δει καθόλου The Walking Dead, απλώς αναφέρουμε ότι ο αιμοδιψής Negan του Jeffrey Dean Morgan είχε χίλιους δυο αιματοβαμμένους λόγους να λατρεύει το μπαστούνι με το οποίο θέριζε κόσμο, μέχρι να πάρει απόφαση και να αλλαξοπιστήσει.

Σας θυμίζουμε τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Jeffrey Dean Morgan στο Ratpack.

 

«15 χρόνια μαζί. 5 χρόνια παντρεμένοι. Μία αιωνιότητα μπροστά μας», γράφει η 42χρονη Hilarie Burton (η αγαπημένη μας Payton από το One Tree Hill) για τον Jefrey Dean Morgan, με την λεζάντα της «Με κακομαθαίνεις @jeffreydeanmorgan. Είμαι η πιο τυχερή και πιο περήφανη γυναίκα. Ευτυχισμένη επέτειο, απόλυτο μωρό μου. Σ' ευχαριστώ που πάντα με εκπλήσσεις. Σε λατρεύω» να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

 

 

Ένα χρόνο πριν, βέβαια, ήταν ο Jeffrey Dean Morgan, ο οποίος κοσμεί και την τελευταία σεζόν του The Boys, αυτός που είχε εκφράσει δημόσια τη λατρεία του για τη γυναίκα και τα παιδιά τους, με τον πιο ωραίο και χιουμοριστικό τρόπο.

Θυμίζει λίγο την δήλωση αγάπης του Javier Bardem προς τη σύζυγό του, Penelope Cruz.

«Δεν θα μπορούσα να σας αγαπήσω περισσότερο, ε; Ε λοιπόν, μπορώ, και το κάνω. Κάθε στιγμή που περνά σ' αγαπώ και περισσότερο. Ξέρω ότι ξέρεις τι εννοώ. Σ΄αγαπώ τόσο πολύ που θα μπορούσα να σε ξαναπαντρεύομαι από την αρχή κάθε μέρα, αν δεν ήταν τόσο μεγάλος μπελάς να φτιάξουμε τις λίστες των τραπεζιών. Σ' ευχαριστώ που με κάνεις τόσο τυχερό. Και τα παιδιά μας είναι αρκετά κουλ, έτσι;» είχε δηλώσει.

 

 

Άλλοι θέλουν να κρατάνε πράγματα για τον εαυτό τους, άλλοι πάλι να δημοσιεύουν τη θετική τους ενέργεια και συναισθήματα της σχέσης τους μέσω των social media. Όταν βλέπεις άλλωστε δύο ερωτευμένους ανθρώπους στο δρόμο έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς με την εικόνα που σου δημιουργούν.

Το ίδιο ισχύει και με τους ερωτευμένους Hilarie και Jeffrey Dean.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved