ΙΝΤΙΜΕ Σε άλλα νέα o Γιώργος Νταλάρας τα ξαναέβαλε με τους δημοσιογράφους

Καλά κρατεί το «Giorgos vs The Press».

Δεν είναι δα νέο το γεγονός ότι ο Γιώργος Νταλάρας τα έβαλε με τα ελληνικά μίντια. Ίσα-ίσα ο μεγάλος λαϊκός ήρωας του ελληνικού τραγουδιού, μας έχει συνηθίσει τελευταία να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του απέναντι στους ρεπόρτερ που τον «πολιορκούν» για μία δήλωση.

Γιατί οι καλλιτέχνες αρέσκονται στο να κράζουν ΜΜΕ και δημοσιογράφους;

Το νέο επεισόδιο του «Giorgos vs The Greek Press» έγινε έξω από το Ηρώδειο, στο πλαίσιο της συναυλίας για την Ίμβρο.

 

 

Από τη στιγμή που τον βρήκαν μπροστά τους, εννοείται ότι θα έπεφτε ερώτηση για την Μαρινέλλα, εκείνος όμως απάντησε με έντονο τόνο:

«Μην το κάνετε αυτό. Σας έχω πει τόσες φορές να μην κάνετε τέτοια πράγματα, προσπαθήστε να είστε πιο ευγενικοί, μην πιέζετε τους ανθρώπους. Αυτό που κάνετε δεν είναι καλό. Σας λέω όχι και ξαναγυρίζετε, που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας».

Μαρινέλλα: Αντί να αναδημοσιεύουμε την «κατάρρευση» ας θυμόμαστε γιατί είναι πραγματικά σπουδαία

Είναι μεγάλη αλήθεια ότι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα έχει χάσει την σοβαρότητά της για αυτό και ο κόσμος της έχει γυρίσει την πλάτη. Το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά ότι νοσεί, αλλά οι λόγοι δεν είναι οι ρεπόρτερ που δέχονται τις επιθέσεις του κάθε κύριου Νταλάρα, αλλά εκείνοι που τους αναγκάζουν να κάνουν τις συγκεκριμένες ερωτήσεις.

 

 

Και για άλλη μια φορά οι κακοί βγήκαν οι ρεπόρτερ, όπως γίνεται πάντα και ενισχύονται έννοιες όπως το «ΑΡΔάκια». Δεν έχει άδικο που φωνάζει ο Νταλάρας και ο κόσμος, δεν τα λέει όμως σε αυτούς που πρέπει να τα ακούσουν.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved