Henry Cavill σε αγαπάμε που είσαι τόσο gamer

Ευκαιρία να καταλάβουν οι κοπέλες μας ότι δεν είσαι loser επειδή παίζεις World of Warcraft.

Όσα πράγματα και αν δούμε από τον Henry Cavill στο μέλλον, θα έχουμε να θυμόμαστε δύο. Ότι έπαιξε έναν από τους πιο ωραίους Superman και ότι έδωσε πνοή και εικόνα στον Geralt από το Witcher. Και αυτό δεν είναι λίγο. Το γεγονός ότι ο Cavill ευθύνεται για αυτές τις επιτυχίες είναι ο παρακάτω: το παιδί είναι nerd και gamer. Και καλά κάνει.

O Κόμης του Μόντε Κρίστο θα είναι πάντα το main entry του Henry Cavill

To πιο ωραίο πράγμα, είναι πως ο Henry δείχνει στα μάτια μας τελείως ‘‘bro’’, παρότι έχει γίνει πετυχημένος. Το πάθος του για τα video games δεν ήταν απλά μια φάση για εκείνον, αλλά ένας κόσμος στον οποίο συνεχίζει και χάνεται. Χθες μοιράστηκε μια φωτογραφία από το campaign που παίζει ο ίδιος για το Warhammer 40.000 Space Marine 2 και δείχνει απλούστατα πως οι μεγάλες αγάπες, δεν τελειώνουν απλώς επειδή ο κόσμος μαθαίνει το όνομά σου.

henry cavill building gaming c

Τον φανταζόμαστε τον Henry να δαπανεί εργατοώρες για να βγει σωστά η gaming εβδομάδα του. Ίσως ακόμα και οι θαυμάστριές του, οι κοπέλες μας δηλαδή, καταλάβουν  επιτέλους χάρη σε εκείνον πως το video gaming δεν είναι κάποια loser ασχολία. Έχουμε δικαίωμα στο gaming κυρίες μας. Όπως εσείς έχετε στα νύχια και στα μαλλιά, έτσι θέλουμε και εμείς να σαπίσουμε χωρίς να μας ενοχλήσει κανείς. Εδώ ο Cavill έγινε μπαμπάς. Τον βλέπετε να σταματάει; Είναι λίγο άδικο που πρέπει να βασιστούμε σε έναν celebrity, αλλά αν είναι να αποφύγουμε την γκρίνια χάρη σε έναν spokesperson και να μας καταλάβουν τα κορίτσια, ας είναι ο Henry Cavill.

 

Διάβασε επίσης: Τι θέλουμε να δούμε από το Highlander του Henry Cavill

To γεγονός και μόνο ότι βγαίνει χωρίς φόβο για το image του για να δηλώσει ότι του αρέσει να σαπίζει, μας γεμίζει αισιοδοξία. Για ένα κόσμο όπου το gaming έχει θέση στη ζωή όλων και που οι κοπέλες μας μας καταλαβαίνουν όποτε καιγόμαστε στις κονσόλες. Ο Cavill αγαπάει πολύ τα τέσσερα παρακάτω videogames:

World of Warcraft
Total War: Warhammer 3
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Witcher 3: Wild Hunt

Που δείχνει αν μη τι άλλο ότι όχι μόνο δεν είναι μυρωδιάς, αλλά έχει και εξαιρετικό γούστο. Και μπράβο του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved