Η διαδικτυακή ξενέρα με το πραγματικό νοήμα του Macarena δεν έχει προηγούμενο

Οι στίχοι δεν ήταν τόσο αθώοι, όσο ο αγαπημένος μας χορός.

Ελάτε τώρα, ποιος δεν έχει χορέψει λίγο Macarena στη ζωή του; Σε κάθε πάρτι, παιδικό ή μη, αυτόν τον χορό που ξεκινούσε από τέντωμα των χεριών και κατέληγε σε κούνημα των γοφών-στροφή και ξανά από την αρχή, όλοι μας έχουμε μια «αθώα» σχέση. Αθώα είπαμε; Αν ξέραμε τι σημαίνουν τα λόγια ίσως και να μην ήταν έτσι.

 

 

Για να έχεις μια εικόνα, το ρεφρέν μεταφράζεται ως εξής: «Δώσε στο σώμα σου χαρά, Macarena, Γιατί το σώμα σου είναι γραφτό να σου δίνει χαρά και καλά πράγματα, Δώσε στο σώμα σου χαρά Macarena, Έεεεεε Macarena!».

Αλλά αυτό που δεν είχε καταλάβει κανείς είναι ότι το τραγούδι αφορά την κοπέλα που λέγεται Macarena και αναφέρουν σε κάποιο σημείο ότι «έχει έναν φίλο που το επώνυμό του είναι Vitorino, και όταν έφυγε για να καταταγεί στο στρατό την είδε με δύο φίλους του». Επομένως το τραγούδι αφορά την απιστία και την ερωτική πράξη με πάνω από δύο άτομα.

 

 

Για όσους ξέρουν ισπανικά, ίσως και να ήταν γνωστό, αλλά τώρα που Βρετανός Jake Randall δημοσίευσε ένα βιντεάκι στο TikTok, στο οποίο χορεύει το iconic τραγούδι των Los Del Río και αργότερα remix των Bayside Boys, αλλά η θετική ενέργεια από το πρόσωπό του «φεύγει» σταδιακά, μέχρι που καταλαβαίνει τους στίχους έχει «διαλύσει τις παιδικές αναμνήσεις» με βάση κάποια σχόλια που δέχτηκε.

 

@jake..randall How old was you singing this? ? #fyp #viral #foryou ♬ Macarena - Los Del Rio

 

Γενικώς όποιος βλέπει την αντίδραση του Randall στο βίντεο, ενδεχομένως και να μην έχει και πολύ διαφορετική άποψη για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που πάντα λατρεύουμε να χορεύουμε στα πάρτι.

Αφού το ξέρετε ότι δεν αντέχουμε τέτοια ups and downs, μην μας λέτε την αλήθεια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved