Assosiated Press Η ατάκα του Jeff Bezos που έκανε τον Diesel επιτυχημένο επιχειρηματία

Ο Shaquille O’Neal αποκαλύπτει το μάθημα ζωής που αξίζει να πάρει κανείς από τον Mr. Amazon.

Αν δεν ξέρει ο Shaquille O’Neal από μπίζνες τότε ποιος; Ο τύπος έχει ανακαλύψει δεύτερη και τρίτη νιότη στην μετά μπάσκετ ζωή του, σε βαθμό που πλέον τον απολαμβάνουμε πολύ παραπάνω από τότε που βρισκόταν στα παρκέ.

H «Hawk Tuah Girl» γνώρισε τον Shaq και δεν θα πάει καλά αυτό

Και ο λόγος είναι πολύ απλός: Ότι πλέον που δεν παίζει δεν χρειάζεται να καλύπτει τις εκπληκτικές εμπνεύσεις που έχει ο χαρακτήρας του, με κάποιο βροντερό κάρφωμα ή κάποια από τις χιλιάδες αμέτρητες ελεύθερες βολές του.

 

 

Πλέον, πέρα από πηγή γέλιου στο πλάι του Charles Barkley για το ΤΝΤ και την επιτυχημένη πορεία του ως αναλυτής του ΝΒΑ, ο Shaq είναι πραγματικά παντού. Συνεχώς επενδύει σε νέες ευκαιρίες και επιχειρήσεις, κάνοντας συνεχώς βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η ατάκα που κρατάει σαν «Ευαγγέλιο»

Σύμφωνα με τον Diesel, λοιπόν, η κίνησή του να επενδύσει σε μια online Campus κοινότητα που χειρίζεται μια startup εταιρία, μπορεί να παραξένεψε πολλούς, ωστόσο, δεν ήταν απλώς μια παρορμητική αντίδραση από πλευράς του.

O «Shaq» περιμένει τον κακομοίρη που θα φερθεί άσχημα στις κόρες του

Αντιθέτως, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Fortune, η απόφασή του βασίζεται στο ότι η έρευνα του συγκεκριμένου Campus «μπορεί να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων».

 

 

Προσοχή όμως, δεν είπε ποτέ ότι πρόκειται να του αποφέρει κέρδος, αλλά ότι θα κάνει καλό στους ανθρώπους. «Έτσι σκέφτεται ο Jeff Bezos, έτσι τον άκουσα να λέει, και με ότι με αυτόν τον τρόπο θα είσαι πάντα διπλά κερδισμένος» ήταν τα λόγια του σπουδαιότερου ίσως σέντερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ μαζί με τον Hakeem Olajuwon.

Ένα tweet του Τζεφ Μπέζος είναι η καλύτερη συμβουλή για κάθε άνθρωπο με φιλοδοξίες.

Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε είναι καλό να κάνεις κάτι καλό για το σύνολο, και ρίχνοντας μια ματιά στις επιχειρηματικές κινήσεις του Shaq, μάλλον έχει πολύ «δυνατή» πηγή έμπνευσης.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved