Assosiated Press O Collin Farrell κοίταξε τον εαυτό του στον καθρέπτη και δεν τον αναγνώρισε

Ο Πιγκουίνος της σύγχρονης εποχής, δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του, αλλά αυτό βγαίνει σε καλό. 

Από τη μέρα που γυρίστηκε το The Batman του Matt Reeves, για δύο πράγματα μιλάνε όλοι. Για το emo look του Robert Pattinson και για τον πραγματικά αγνώριστο Collin Farrell στον ρόλο του Oswald Cobblepot, πιο γνωστό και ως Πιγκουίνο.

H σειρά «The Penguin» φιλοδοξεί να ξεχάσουμε επιτέλους τον Joker

 

Και μέρες που είναι, ο Farrell έχει την τιμητική του καθώς η σειρά The Penguin βρίσκεται ήδη στον αέρα του MAX αλλά και στην Ελλάδα, μέσω του Vodafone TV.

Η αλήθεια είναι πάντως πως ούτε και εμείς θα καταλαβαίναμε ότι είναι ο 47χρονος ηθοποιός, πίσω από αυτή την περίεργη φάτσα που κοίταζε τον Batman με περίεργο ύφος.

Ο Penguin είναι ήδη ό,τι καλύτερο έχει κάνει ποτέ ο Colin Farrel. 

AP24261772904961

 

«Δεν αναγνώρισα τον εαυτό μου»

«Έχετε δει ποτέ πώς κάνουν οι γάτες όταν βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη;» είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο PEOPLE σχετικά με τον ρόλο του ως Oz Cobb.

 

 

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχασα ποτέ τον εαυτό μου με όλο αυτό το makeup και τα περίεργα κοστούμια, αλλά ήταν πραγματικά περίεργο να ξέρω τον εαυτό μου για τόσα χρόνια και ξαφνικά να αντικρίζω κάποιον άλλον στη θέση μου»  είπε ο Τεξανός, δίνοντας όμως μεγάλο prize στην showrunner της σειράς, Lauren LeFranc και την ομάδα της, που του έδωσαν τη δυνατότητα να εξερευνήσει αυτή την πτυχή του εαυτού του.

 

colin penguin

 

Όσο για όλους εμάς που έχουμε δει την ταινία The Batman και περιμένουμε να απολαύσουμε τη σειρά The Penguin για την οποία ακούμε ήδη ότι πρόκειται για ένα Sopranos της νέας εποχής, μπορούμε να πούμε ότι σίγουρα βάσει εξωτερικής εμφάνισης, αλλά κυρίως λόγω υποκριτικής ικανότητας δεν θα καταλαβαίναμε ποτέ ότι πίσω από τον νέο Kingpin του Batman Epic Crime Saga -όπως λέγεται επίσημα το Batman Universe του Matt Reeves- είναι ο Collin Farrell.

 Τι χρειάστηκε ο Robert Pattinson από κάθε Batman του παρελθόντος

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved