TikTok Κανείς δεν τρόλαρε καλύτερα τα fashion brands από τον Julio Janpierre

Κάποιος έπρεπε να κράξει όλες εκείνες τις πόζες των fashion brands και ο ιδανικός βρέθηκε στο TikTok.

Το έχουμε σκεφτεί όλοι ανεξαρτήτως αν το έχουμε παραδεχτεί σε ιδιωτικές ή δημόσιες συζητήσεις μας. Όλες αυτές οι aesthetic πόζες των fashion brands έχουν κάτι το αστείο. Προσπαθούν να κάνουν το καταναλωτικό κοινό να ταυτιστεί μαζί της, επιχειρούν να σπάσουν τα στερεότυπα και να οδηγήσουν το marketing στο επόμενο level αλλά όλο αυτό το coolness έχει κάτι το επιτηδευμένο. 

@juliojanpierre

Best Cover Fashion Poses ✨??

♬ Demure by Julio Janpierre - Julio Janpierre

Κάποιος έπρεπε να το πει και ευτυχώς βρέθηκε ο Julio Janpierre. Ο 32χρονος content creator από το Πουέρτο Ρίκο, που πήρε το βάπτισμα του πυρός στη βιομηχανία των media μέσω της εμφάνισής του σε video της Katy Perry τον Μάρτιο του 2018. Ο επιτυχημένος Youtuber κατάφερε σταδιακά να χτίσει ένα κοινό και η γιγάντωσή του ήρθε μέσω της πλατφόρμας του TikTok

@juliojanpierre

Fashion Brand Poses ✨

♬ Demure by Julio Janpierre - Julio Janpierre

Λάτρης της μόδας, επιχείρησε να τρολάρει όλες αυτές τις aesthetic πόζες των fashion brands και να γίνει ο αγαπημένος εθισμός μας. Από τις συνεργασίες Nike x KFC μέχρι τις Gucci, Zara, GQ και Vogue, ο Julio που αποφάσισε να κάνει τη βρόμικη δουλειά. Κάθε του video είναι μαγνήτης για αποθεωτικά σχόλια και δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσεις μόνο στο πρώτο που θα παρακολουθήσεις.

@juliojanpierre

Fashion Poses For Brands ✨??

♬ Demure by Julio Janpierre - Julio Janpierre

Ποιο θα είναι το μέλλον του στη βιομηχανία των -social- media; Διαγράφεται λαμπρό. Όπως και η συνεργασία με τα μεγαλύτερα fashion brands παγκοσμίως. Ο κόσμος λατρεύει τα brands που αυτοτρολάρονται και αυτή τη στιγμή υπάρχει μία τεράστια ευκαιρία για εκείνα ώστε να εκμεταλλευτούν μία κατάσταση που ήρθε εξ ουρανού. 

@juliojanpierre Fashion Poses For @Complex ♬ original sound - Julio Janpierre


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved