TikTok Τύπος στο TikTok εξηγεί σε 2 λεπτά γιατί οι άνδρες δε στέλνουν πρώτοι μήνυμα

Κάποιος έπρεπε να τους το πει.

“Μ’ έχει 10 ώρες στο διαβάστηκε”, προβλήθηκε, ghosting, “δεν είδε το story μου”, “μου έστειλε και μετά εξαφανίστηκε”, “μου έκανε like στο story αλλά δεν είδε το επόμενο”. Το κεφάλαιο σχέσεις και social media είναι ζόρικη υπόθεση. Αν δεν είσαι κλεισμένος σε μία σπηλιά σαν Παλαιοχριστιανός ή σε πυρηνικό καταφύγιο από την εποχή του Τσέρνομπιλ, τότε το έχεις ζήσει κι εσύ το δράμα σου σχετικά με τον συνδυασμό social media και σχέσεις. Εύκολα μπαίνεις στο τριπάκι και δύσκολα μπορείς να ξεφύγεις από αυτή την αρρωστημένη δίνη. Αν θέλεις την προσωπική μου συμβουλή: “Ό,τι δε λύνεται, κόβεται”. Κόβεις μαχαίρι αυτήν την αρρώστια και προχωράς τη ζωή σου.

Ας μείνουμε, όμως, στην πιο όμορφη και αθώα πλευρά της σχέσης. Εκείνη του φλερτ. Αλλά για να ξεκινήσουμε όλο αυτό, κάποιος -διάολε- πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα. Να στείλει το πρώτο μήνυμα. Παραδοσιακά το έκαναν οι άνδρες και ειδικά στην εποχή των social media, η απόσταση τους το έκανε πιο εύκολο. Το να φλερτάρεις τσατάροντας είναι πιο εύκολη λύση από τον δύσβατο δρόμο του να φλερτάρεις από κοντά. Ωστόσο, όπως γνωρίζεις πλέον, οι πιθανότητες για επιτυχία μέσω των social media είναι λιγότερες σε σύγκριση με το φλερτ face to face. 

 

 

Αυτός είναι και ο λόγος που οι άνδρες δε στέλνουν πρώτοι μήνυμα. Ή τουλάχιστον αυτό είναι το μεγάλο παράπονο των γυναικών στο σύγχρονο dating. “Οι άνδρες δεν στέλνουν πρώτοι”. Ισχύει ή μήπως τελικά είναι μύθος; Κι αν ισχύει, ποιος είναι πραγματικά ο λόγος που οι άνδρες έχουν παρατήσει το άθλημα. Ο Σάββας Καραγιάννης, content creator στο TikTok, ανέβασε ένα βίντεο όπου εξηγεί τους πραγματικούς λόγους που οι άνδρες απέχουν συνειδητά από το να κάνουν το πρώτο βήμα στο καυλάντισμα. 

Το 2024 θα φλερτάρεις λιγότερο από τα social media

Να πέσει το βίντεο.

 

@savvas_karagiannis

Ποια η γνώμη σας? ❤️

♬ Epic Motivation Inspiring Cinematic Trailer - Bratart


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved