Disney+ : Προσφορά Περιορισμένου Χρόνου -  3,99 €/μήνα για 3 μήνες

To Disney+ έχει μια προσφορά περιορισμένου χρόνου που θα σας γεμίσει χαρά! Η προσφορά έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή για να απολαύσετε τις πρεμιέρες σειρών και ταινιών από Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και το καλύτερο περιεχομένου γενικής ψυχαγωγίας. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

Από τις 12 Σεπτεμβρίου έως και τις 27 Σεπτεμβρίου, νέοι συνδρομητές αλλά και συνδρομητές που κάνουν επανέναρξη, μπορούν να εγγραφούν στο Disney+ με 3,99 €/μήνα για 3 μήνες. H προσφορά λήγει στις 27/09/24. Ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές και συνδρομητές που κάνουν επανέναρξη, πληρούν τις προϋποθέσεις και είναι 18 ετών και άνω. Μετά τους 3 μήνες, η συνδρομή θα ανανεώνεται αυτόματα στην τότε ισχύουσα μηνιαία Premium τιμή (13,99  €), εκτός εάν προβεί νωρίτερα σε ακύρωση.

Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στο αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο του Disney+ και θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις πιο πρόσφατες αλλά και επερχόμενες κυκλοφορίες όπως:

  • το νέο κύκλο της πρωτότυπης σειράς «Only Murders in the Building» με τους Στιβ Μάρτιν, Μάρτιν Σορτ και Σελένα Γκόμεζ
  • την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Ιστορίες Καλοσύνης», από την Searchlight Pictures
  • την ταινία που έσπασε όλα τα ρεκόρ «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» από τα στούντιο της Disney και της Pixar, διαθέσιμη στις 25 Σεπτεμβρίου
  • την πρωτότυπη σειρά «The Bear» παραγωγής FX
  • τη νέα πρωτότυπη σειρά «Agatha All Along» από τη Marvel Television, διαθέσιμη στις 19 Σεπτεμβρίου

 

Ακόμη, οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν την πρωτότυπη σειρά δράσης από την Lucasfilm «Η Ακόλουθος», την ταινία «Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version)», τις πρωτότυπες σειρές «Becoming Karl Lagerfeld», «The Kardashians», έως τις κλασικά αγαπημένες σειρές «Grey’s Anatomy», «The Simpsons» και «Modern Family».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved