Pexels Τι δουλειά έχει ένα iPad σε φωτογραφία του 1941;

Ξεσηκώνονται οι χρονοταξιδιώτες μετά από την viral εικόνα της ημέρας.

Οι θεωρίες συνομωσίας «ξύπνησαν» και πάλι, αυτή τη φορά λόγω του λανσαρίσματος των νέων προϊόντων της Apple. Δεν έχει να κάνει με κάποιο νέο σλόγκαν γύρω από το νέο iPhone 16 αλλά για μια φωτογραφία που κυκλοφορεί μέσω Reddit και όσο να είναι, ένα σήκωμα της τρίχας το έχει προκαλέσει σε κάποιους.

Η φωτογραφία του Edwin Rosskam που δείχνει μια ομάδα μικρών παιδιών να περιμένουν έξω από έναν κινηματογράφο, αποκαλύπτει μια σπέσιαλ λεπτομέρεια δεξιά-δεξιά.

Waiting in the movie line, South Side of Chicago, 1941, photo by Edwin Rosskam
byu/Slow-moving-sloth inTheWayWeWere

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς, ένα νεαρό αγόρι φαίνεται να κρατάει κάτι που κάποιοι λένε ότι μοιάζει ύποπτα με iPad. Η ομοιότητα με τη δημοφιλή συσκευή της Apple, η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2010, προκάλεσε έναν καταιγισμό εικασιών στο διαδίκτυο, με τους χρήστες του Reddit και διαφόρους ειδικούς των social media να συζητούν για αυτό το αντικείμενο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά από κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν να μην «ξυπνήσουν» οι θεωρίες συνομωσίας με τους χρονοταξιδιώτες να πανηγυρίσουν . Άλλοι πάλι άρχισαν να μιλάνε για πολύ καλό photoshop, ή απλά ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα μεγάλο ντοσιέ της εποχής.

 

ipad

 

Ό,τι και να είναι, πάντως, μοιάζει πολύ σε iPad. Ακόμα και αν δεν είναι. Η φάση πάντως θύμισε λίγο τη φωτογραφία της WonderWoman στο Batman vs Superman: Dawn of Justice.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved