Οι Linkin Park επέστρεψαν με νέο άλμπουμ και γυναίκα τραγουδίστρια

Αλλαγές στη μπάντα μετά από επτά χρόνια.

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο αλλά έχουν περάσει επτά χρόνια από τον θάνατο του Chester Bennington, χωρίς κανένας να γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον της μπάντας. Ωστόσο οι Linkin Park επέστρεψαν για τα καλά με ένα νέο σχήμα που αποτελεί σίγουρα έκπληξη.

 

 

Η Emily Armstrong είναι πλέον η frontwoman της μπάντας ενώ το σχήμα συμπληρώνει και ο ντράμερ Colin Brittain, που αντικατέστησε τον απερχόμενο ντράμερ Rob Bourdon. Είναι η πρώτη φορά που η μπάντα αλλάζει σχήμα από το ξεκίνημα της το 1999 και μάλιστα ο Bourdon μαζί με τον Mike Shinoda και τον κιθαρίστα Brad Delson, ήταν οι τρεις αρχικοί που δημιούργησαν το σχήμα στο κόλλεγιο με το όνομα Xero.

H νέα τραγουδίστρια της μπάντας αποκαλύφθηκε σε ένα livestream performance που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, ενώ και ο νέος δίσκος θα έχει το όνομα From Zero και θα κυκλοφορήσει στις  15 Νοεμβρίου. Τα μέλη της μπάντας είχαν γνωριστεί με την Armstrong το 2019 και υπήρχαν συζητήσεις για έκτακτες συμμετοχές, αλλά πλέον είναι βασικό μέλος της μπάντας.

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved