Από ευχάριστες επιστροφές, έχουμε της Sydney Sweeney στο Euphoria

Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό.

Δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να σε κάνουν να αισθάνεσαι χαρούμενος που γύρισες από τις διακοπές. Οι βόλτες στα στενά των νησιών, τα κοκτέιλ, το καυλάντισμα, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν, οπότε χρειάζεσαι ευχάριστες ειδήσεις. Τις έχεις ανάγκη η ψυχούλα σου. 

Και η Sydney Sweeney βρίσκεται εδώ για σένα. Με μία δήλωσή της κατάφερε να διαλύσει μια για πάντα το summertime sadness, καθώς αποκάλυψε με τον πιο επίσημο τρόπο την επιστροφή της στην τηλεοπτική επιτυχία Euphoria: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω στην Cassie", είπε χαρακτηριστικά στο People. "Είναι σίγουρα ένας από τους πιο ιδιαίτερους χαρακτήρες για μένα. Aγαπώ την οικογένειά μου στη σειρά οπότε ανυπομονώ γι' αυτό. Λατρεύω την τρελή Cassie, οπότε όσο πιο τρελή, τόσο το καλύτερο για μένα".

 

 

Ερωτηθείς για το τι πρέπει να περιμένουμε από την 3η σεζόν ήταν ξεκάθαρη: “Δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα γιατί ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτήν. Απλώς μαθαίνω καθώς προχωράω και είμαι ανοιχτή για ό,τι έρθει. Αλλά είμαι επίσης πολύ ενθουσιασμένη. Αγαπώ την Cassie. Είναι πάντα ένας τόσο συναρπαστικός χαρακτήρας για να υποδυθείς, οπότε ανυπομονώ πραγματικά για το τι θα συμβεί στη ζωή της".

 

 

Τέλος μίλησε για την επανασύνδεση με την Zendaya, τον Jacob Elordi, την Hunter Schafer και το υπόλοιπα μέλη του cast. "Ήταν το συνεργείο και το cast που ήταν εκεί στην αρχή της καριέρας μου", τόνισε η ηθοποιός. "Eίμαστε όλοι από διαφορετικά μέρη, αλλά ήρθαμε μαζί και περιηγηθήκαμε σε τόσα πολλά ταυτόχρονα, οπότε είναι πολύ ωραίο να έχεις αυτή τη βασική ομάδα. Βιώνουν παρόμοια αυτό που περνάω και εγώ".



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved