Instagram tzatchickie Άλλη μια «έξυπνη» ταξιδιώτρια μας κάνει μαθήματα τουρισμού για τη χώρα μας

«Ελλάδα δεν είναι μόνο σουβλάκι και γύρος». Σώπα καλέ.

Απορούμε ώρες-ώρες με το περιεχόμενο που βγάζουν ορισμένοι/ες wanna be Influencers, ειδικά όταν πρόκειται για τη χώρα μας. Θα μας πείτε, βέβαια, αυτά τα βίντεο δεν είναι για μας που μένουμε στην Ελλάδα και ξέρουμε τι να προσέξουμε αλλά για όλους τους άλλους.

 

 

Παρατηρώντας τις «εξυπνάδες» της expert του ελληνικού τουρισμού, «tzatchickie» των social media, κατά κόσμον Sophie Jansen, προσπαθούμε να βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση των ξένων που έρχονται στην Ελλάδα και σκεφτόμαστε «κάτι μας είπες τώρα». Κάνα tip για Ψίμυθο έχει;

 

Ποιοι είναι τελικά οι Έλληνες που καταφέρνουν να διακοπάρουν στις Κυκλάδες;

Τι είπε και απορούμε;

Μιλώντας στη Daily Mail, η 31 χρονη Ολλανδή, τόλμησε να δηλώσει ειδική στις ελληνικές διακοπές, φλεξάροντας τα tips της.

Τα απαριθμούμε ένα-ένα και βάζουμε το σχόλιό μας μαζί:

-Να επιλέγετε το σωστό νησί ανάλογα με τις εμπειρίες και αυτά που θέλετε να κάνετε: By the way αυτό γίνεται σε κάθε προορισμό του κόσμου, όχι μόνο της Ελλάδος.

-Προσοχή στο νερό, σε κάποια νησιά δεν πίνεται: Ίσως το μόνο εύστοχο.

Για τις ρεζερβέ αλυσίδες στις ελληνικές παραλίες δεν είπε κάτι

 

-Η Ελλάδα δεν είναι μόνο γύρος και σουβλάκι: Τα ακούνε αυτά η χωριάτικη σαλάτα και μαγειρευτά και προσκυνούν την Ολλανδή που τους έσωσε από την πτώχευση. Τουλάχιστον έδωσε σωστό tip για τον καφέ (φραπέ ή φρέντο εσπρέσο).

-Αν πάτε σε ξενοδοχείο για δυο βδομάδες πάρτε μεγάλη βαλίτσα, αν όχι πάρτε μικρή: Εσείς το ξέρατε ότι οι αρκούδες χ€ζουν στο δάσος;

Nα μας συμπαθάς Sophie μας, όσο και αν αγαπάς τη χώρα μας για τις διακοπές σου, tip δεν θα πάρουμε. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved