«Very demure, very mindful»: Τι σημαίνει η viral φράση του διαδικτύου
Και πώς μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις;
 

Θα το έχεις δει, θα το έχεις προσέξει είναι σε όλα τα stories στα social media και όχι μόνο. Είναι το απόλυτο viral, αυτό που παίζει παντού και ήρθε η ώρα να δούμε από πού κρατάει η «σκούφια του». Είναι από αυτά που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και για αυτό αξίζει τη δική του ανάλυση, όπου πηγαίνει ως εξής.

 

 

Η πρώτη του χρήση ξεκίνησε ουσιαστικά ως μια «σάτιρα» στα στερεότυπα για τη θηλυκότητα, το «very demure, very mindful» και είχε ειρωνικό ύφος -κάτι που παραμένει- ωστόσο αυτό που έχει προκύψει να εννοείται σήμερα είναι ότι κάποιος προσπαθεί να είναι πραγματικά σεμνός ή ότι πρόκειται απλώς για ένα αστείο που έχει μεγαλοποιηθεί; Και μιλώντας με έναν γενικό όρο σήμερα πρόκειται σίγουρα για ειρωνεία, «very demure, very mindful, very cutesy».

 Η καλοκαιρινή «παράνοια» συνεχίζεται με ξυλίκι μεταξύ μασέζ στην Κρήτη

 

Η νέα τάση που κατακλύζει το Διαδίκτυο

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη τάση που κατακλύζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με χρήστες του Διαδικτύου -ακόμη και διασημότητες- να την υιοθετούν.
Η Jools Lebron, η δημιουργός περιεχομένου πίσω από την «πιασάρικη» φράση συμβουλεύει τους ακολούθους της πώς να εμφανίζονται «πολύ ταπεινοί, πολύ προσεκτικοί» σε διάφορες καταστάσεις στη ζωή τους. 

 

 

 

Όλα ξεκίνησαν με ένα βίντεο της, στο οποίο περιέγραψε πώς πρέπει να ντύνονται οι γυναίκες και να εμφανίζονται στον χώρο εργασίας.

 

 

«Βλέπεις πώς κάνω το μακιγιάζ μου για τη δουλειά;», λέει στο σχετικό βίντεο. Απάντησε στον εαυτό της: «Πολύ ταπεινή. Πολύ προσεκτική».

«Δεν έρχομαι στη δουλειά με μια πράσινη πτυχή. Δεν μοιάζω με κλόουν όταν πάω στη δουλειά. Δεν κάνω πάρα πολλά. Είμαι πολύ προσεκτική όσο είμαι στη δουλειά. Βλέπεις πώς φαίνομαι πολύ ευπαρουσίαστη; Ο τρόπος που ήρθα στη συνέντευξη είναι ο τρόπος που πηγαίνω στη δουλειά», συνεχίζει.

Το βίντεο έχει πλέον πάνω από 49,2 εκατομμύρια προβολές και οι ακόλουθοι της Lebron έχουν αυξηθεί σε πάνω από 2,1 εκατομμύρια. Και έκτοτε μέχρι και η ΝASA το έχει κοτσάρει σε βίντεο της. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και εσύ σε οποιαδήποτε περίσταση νομίζεις ότι μπορεί να ταιριάξει. Σε όποιο story σου αρέσει. 

 

 

@rijksmuseum Very considerate, very demure✨ ?️Three Regentesses and the ‘House Mother’ of the Amsterdam Lepers’ Asylum, Werner van den Valckert, 1624 #demure #amsterdammuseum #rijksmuseum #arttok ♬ original sound - Jools Lebron

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved