5 ενοχλητικοί τύποι που συναντάς κάθε μέσα στα ΜΜΜ

Ας μην μιλήσουμε για τον ιδρώτα αυτή τη φορά.

 

Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνα είναι πράγματι ένα ακανθώδες ζήτημα, είναι ένα θέμα το οποίο ακουμπάει πολλούς κοινωνικούς παράγοντες. Το κυριότερο όμως είναι τα προβλήματα που ενέχονται σε αυτό το κεφάλαιο, δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο ούτε τρία.Υπάρχουν μερικά πράγματα που ενοχλούν πάντα στα ΜΜΜ και  δεν είναι μόνο η προσωπική υγιεινή του καθενός. Συγκεντρώσαμε, μερικά από αυτά που θα μπορούσαν να έχουν συμβεί και σε εσένα και που σε εμάς έχουν συμβεί. Ξεκινάμε:

Πώς είναι να πηγαινοέρχεσαι με τα ΜΜΜ στην Αθήνα;

1. Είναι κάποιες ώρες της ημέρας που τα ΜΜΜ δεν έχουν τόσο κόσμο και υπάρχουν αρκετές θέσεις για να μπορέσει να καθίσει ο καθένας. Ωστόσο, πώς γίνεται στις τόσες άδειες θέσεις να έρχεται κάποιος να κάθεται δίπλα σου. Μα όλες οι θέσεις είναι άδειες γιατί πρέπει να κάτσουμε μαζί;

 

 

2. Κινητά και μηνύματα. Πόσες φορές πας να γράψεις ένα μήνυμα και βλέπεις ότι ο διπλανός σου έχει πέσει πάνω σου για να δει τι γράφεις και μάλιστα είναι τόσο αδιάκριτος; Ελπίζω να μην είσαι εσύ ο διπλανός που κοιτάζει τα μηνύματα του διπλανού σου.

3. Εκείνοι οι ενοχλητικοί τύποι, που σου μιλάνε όλη την ώρα και δεν είναι απαραίτητα φλερτ. Μπορεί να είναι μία κυρία κάποιας ηλικίας και να της θυμίζεις τον εαυτό της σε νεότερη ηλικία και αυτό φυσικά να θέλει να επικοινωνηθεί. Μπορεί φυσικά να είναι και ένα ρούχο που φοράς και να αρέσει πολύ, όπως ένα κόκκινο μπουφάν.

Η αθλιότητα του να βάζεις τα πόδια σου πάνω στα καθίσματα των ΜΜΜ

4. Ο άγαρμπος. Είναι εκείνος ο τύπος που κάθεται μαζί σου και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για να μπορέσεις να του «ξεφύγεις», δεν υπάρχουν και πολλά να κάνεις. Θα πέσει ο μισός πάνω σου, θα σε «χτυπήσει», θα σε σκουντάει, θα σε ενοχλεί με κάθε τρόπο. Δεν έχει τακτ, θα τον καταλάβεις από τα «χτυπήματα».

5. Τέλος, είναι εκείνος ο γύπας που σε κάθε Μέσο Μεταφοράς υπάρχει. Σκέψου το γεγονός να κάθεσαι με έναν τύπο απέναντι και να νιώθεις καρφωμένο το βλέμμα του πάνω σου και να είσαι αναγκασμένος να έχεις στραμμένο βλέμμα συνεχώς έξω. Συνήθως μένουν στο βλέμμα, δεν το πολυπροχωράνε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved