Το Terminator Zero είναι το anime που χρειαζόμαστε

Το Netflix φέρνει κοντά μας τον τρόμο του Skynet από το στούντιο του Ghost in the Shell.

Το νέο anime του Terminator που ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Netflix, φαίνεται απολύτως βάναυσο σε αυτό το βίντεο που κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο. Το Terminator Zero διαδραματίζεται το 2022 και το 1997 (το έτος της Ημέρας της Κρίσης, όπως περιγράφεται στο Terminator 2) και επικεντρώνεται σε νέους χαρακτήρες: τον Eiko και τον επιστήμονα Malcom Lee, τους οποίους κυνηγάει ένας Εξολοθρευτής. Η σειρά είναι παραγωγή της Skydance και της Production I.G., του ιαπωνικού στούντιο κινουμένων σχεδίων πίσω από το Ghost in the Shell και το Psycho-Pass.

Είναι άλλο ένα διαμάντι που κάνει την εμφάνισή του στις 29 Αυγούστου, μέσα σε ένα κλίμα -προφανώς- πυρηνικής εξόντωσης. Φυσικά μιλάμε για anime που στηρίζει το gore στοιχείο, οπότε να ξέρετε τι έχετε να περιμένετε. Το trailer μιλάει από μόνο του. Η υπόθεση όπως μας τη δίνει το Netflix έχει να κάνει ως εξής:

«Ο Eiko φτάνει το 1997 για να προστατεύσει έναν επιστήμονα που ονομάζεται Malcolm Lee (André Holland) που εργάζεται για να ξεκινήσει ένα νέο σύστημα AI σχεδιασμένο να ανταγωνίζεται την επικείμενη επίθεση του Skynet στην ανθρωπότητα. Καθώς ο Malcolm περιηγείται στις ηθικές περιπλοκές της δημιουργίας του, τον κυνηγάει ένας αδυσώπητος δολοφόνος από το μέλλον, ο οποίος αλλάζει για πάντα τη μοίρα των τριών παιδιών του».

Η πρώτη σεζόν θα έχει οκτώ επεισόδια.

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved