Assosiated Press Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα «έβαλε» με το ChatGPT και έχασε

Άλλο που δεν ήθελαν οι haters του για να χαρούν με το «γλέντι» που του έκανε η τεχνητή νοημοσύνη.

Δεν έχουν περάσει δα και τόσες μέρες από τότε που ο Έλληνας τενίστας απασχόλησε τον κόσμο με το φραστικό επεισόδιο που είχε μπροστά στην κάμερα και τα μπόλικα «γαλλικά» απέναντι στον πατέρα του, Απόστολο, ενώ ακολούθησε και άλλο ένα υβριστικό show του, σε βάρος διαιτητή, στον αγώνα του κόντρα στον Ντρέιπερ. 

 

 

Αφού πέρασε μια βδομάδα, ο Τσιτσιπάς «ξαναχτύπησε» στο διαδίκτυο, αυτή τη φορά όμως φρόντισε να προσφέρει ιδιαίτερη χαρά στους -αρκετούς- haters του, χάρη στην φαεινή ιδέα που είχε να ζητήσει από την τεχνητή νοημοσύνη (ChatGPT) να τον περιγράψει, αλλά εκείνη όχι μόνο δεν απάντησε τυπικά, αλλά σαν κυνική hater τον δίκασε κανονικά.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο X ο ίδιος ο Τσιτσιπάς, το ChatGPT έγραψε:

«Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο τύπος που αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο να φιλοσοφεί στο X από το να σερβίρει ένα σταθερό δεύτερο σερβίς. Είναι ο μόνος παίκτης που στην αλλαγή πλευράς μπορεί μετατρέψει σε διάλεξη για την ελληνική μυθολογία και να επιστρέψει στο γήπεδο με λυμένα τα κορδόνια του. Ίσως, αν ξόδευε λιγότερο χρόνο για να τελειοποιήσει τις λεζάντες του στο Instagram και αφιέρωνε περισσότερο χρόνο να δουλέψει στο backhand slice του, θα είχε μέχρι στιγμής μερικά ακόμα τρόπαια, αλλά τουλάχιστον κερδίζει στο παιχνίδι με τα μαλλιά του, ακόμα κι αν το forehand του περιστασιακά ξεχνάει προς ποια κατεύθυνση θεωρητικά έπρεπε να πάει».

Η δική σας γνώμη διαφέρει από αυτή της τεχνητής νοημοσύνης ή σκέφτεστε και εσείς σαν ΑΙ;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved