Eurokinissi Το διαδίκτυο αναρωτιέται γιατί στην Ελλάδα έχουμε υπαλλήλους στα βενζινάδικα

Το “γιατί θα είχε πάρει φωτιά η μισή Αθήνα” είναι μία καλή απάντηση αλλά υπάρχουν και καλύτερες.

Πονάει η ψυχή μας και μετά η τσέπη μας όταν έρχεται η στιγμή να βγάλουμε φλας (ναι κάποιοι το κάνουν ευτυχώς ακόμη), να βγούμε από τον δρόμο και να εισέλθουμε σε βενζινάδικο. Η τιμή για το λίτρο είναι υψηλή αλλά αυτά έχουν ειπωθεί. Όσο ανεχόμαστε την ακρίβεια, τότε δε μας φταίει κανένας άλλος. Η ανοχή είναι αδυναμία και ο πραγματικά δυνατός θα το εκμεταλλευτεί. Όπως και να ΄χει, ο σημερινός προβληματισμός στο διαδίκτυο δεν έχει να κάνει με την τιμή της βενζίνης αλλά ούτε και με την ποιότητα. 

Το viral ερώτημα της ημέρας είναι γιατί στην Ελλάδα έχουμε υπαλλήλους στα βενζινάδικα και δε βάζουμε μόνοι μας. Ναι οκ ξέρουμε τι σκέφτηκες. Όλοι το σκεφτήκαμε. Δεν είμαστε και ο πιο υπεύθυνος λαός οπότε δε θα πήγαινε και πολύ καλά αυτό. Ωστόσο το ερώτημα έπρεπε να απαντηθεί και απαντήθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τους χρήστες του ελληνικού Reddit. 

Πόσα χιλιόμετρα μπορείς να κάνεις με αναμμένο λαμπάκι βενζίνης;

Το “Γιατί ο Έλληνας είναι τόσο ούγκανος, που θα τα έκανε όλα μαντάρα, θα έριχνε τη βενζίνη εξω, θα έβαζε τη μανικα με τσιγάρο στο στόμα ενώ μιλούσε στη Σούλα στο κινητό. Σε κάλυψα;”, ήταν μία απάντηση που θα μπορούσε να τα έχει καλύψει όλα, ωστόσο παρακάτω θα διαβάσεις κι άλλες που θα καλύψουν όλο το εύρος.

Εσύ πόσο έτοιμος είσαι για να βάλεις μόνος σου βενζίνη;

venzini1

venzini

venzini2

venzini3

venzini4

venzini5

venzini6



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved