associated press Τουρίστας κράζει την Ακρόπολη και την αποκαλεί «θεοποιημένη οικοδομή»

Περίμενε να δει την “Πόλη των Θεών” και τελικά του θύμισε την πόλη του ζει “ο Μπομπ ο Μάστορας”.

Είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά μας, την ιστορία μας, όλα αυτά που μας χάρισαν απλόχερα οι αρχαίοι πρόγονοί μας. Ωστόσο πόσο περήφανοι θα είναι εκείνοι για τη δική μας σημερινή κατάσταση; Πάντως ένας Βρετανός τουρίστας δεν έφυγε ευχαριστημένος μετά τη βόλτα του στην Ακρόπολη. Δεν γνωρίζουμε τι περίμενε να δει και τι του είχαν υποσχεθεί αλλά πάντως ξενέρωσε άσχημα.

Μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που έκραζε άσχημα τη φάση της Ακρόπολης στο TikTok. Στο βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό εμφανίστηκε έξαλλος. Χαρακτήρισε τον Παρθενώνα και γενικότερα την Ακρόπολη μία θεοποιημένη οικοδομή, τον ενόχλησαν τα έργα για την αποκατάστασή της ενώ τα έβαλε και με τους υπεύθυνους επειδή του έκαναν παρατήρηση που πάτησε σε μη επιτρεπόμενο χώρο.

 

@peakedteaviews Kicked out of Acropolis in Athens Greece #greece #athens ♬ original sound - PeakedTeaViews

 

Οι χρήστες στο TikTok δεν πήραν και πολύ καλά την κριτική που θύμιζε κριτική πελάτη σε εστιατόριο και όχι ανθρώπου που επισκέφτηκε αρχαιολογικό χώρο. 

 

 

«Η Ακρόπολη είναι ένα θαύμα! Δεν έχεις ιδέα. Σε παρακαλώ γύρισε πίσω στην εικονική σπηλιά σου»

«Πες μου ότι είσαι αμόρφωτος χωρίς να μου το πεις»

«Ένα ανεκπαίδευτο άτομο. Σας παρακαλώ μην είστε σαν αυτόν. Αν ήθελες να δεις μια καλύτερη Ακρόπολη τότε φέρτε μας πίσω τα μάρμαρα που έκλεψαν. Σίγουρα τότε θα έδειχνε μαγευτική»



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved