ΙΝΤΙΜΕ Εννοείται ότι θα κάναμε διαδικτυακό «ντου» στον «σφαγέα» της Γκουντούρα

Της στέρησες το μετάλλιο για να περάσει το «βύσμα»; Θα πληρώσεις.

Τα δάκρυα της Δώρας Γκουντούρα μετά τον άδικο αποκλεισμό της από την τετράδα στην ξιφασκία ήταν μια εικόνα που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, παράλληλα όμως μας γέμισε με δέος και οργή για την κατάφορη αδικία από το «κοράκι» διαιτητή, Λουίτζι Μαρτιλότι.

 

 

Όσο και αν η Ελληνίδα ύστερα από την άδικη ήττα της από την μετέπειτα  «χρυσή» Γαλλίδα, Μανόν Απιτί-Μπρουν, σχολίασε πως «δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία τη διαιτησία. Η δικαιολογία για τη διαιτησία είναι για τους αδύναμους», δεν γινόταν να συγκρατήσει τα νεύρα του ελληνικού κοινού απέναντι στον «σφαγέα» της αναμέτρησης.

 

 

Ύστερα από τον αγώνα, ο Ιταλός διαιτητής, δέχτηκε διαδικτυακή «επίσκεψη» από πολλούς οργισμένους Έλληνες που τον ανάγκασαν να «κλειδώσει» το προφίλ του στο Instagram λόγω της επίθεσης «αγάπης».

«Ο χειρότερος διαιτητής όλων των εποχών. Όλοι είδαμε τι έκανες. Ντροπή!», «Μόνο τυφλός θα σε έλεγε καλό διαιτητή» και «Πολλά λεφτά, έτσι; Δεν βλέπεις χρώματα, ειδικά το πράσινο, δύο φορές;», ήταν τα πιο νορμάλ σχόλια που δέχτηκε κάτω από μια φωτογραφία που ανέβασε λίγες ώρες μετά τον αγώνα στο Facebook δηλώνοντας περήφανος για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

ref

Διαβάστε επίσης: Γνωστές και Άγνωστες Ιστορίες γύρω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν πειράζει κοράκι, όλος ο κόσμος είδε τι τύπος είσαι. Και να σημειωθεί ότι ο χορηγός της Γκουντούρα αποφάσισε να την επιβραβεύσει για την προσπάθεια δίνοντας της το πριμ για την κατάκτηση μεταλλίου. Γιατί ήταν όντως σαν να κατέκτησε μετάλλιο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved