Twitter Diesel H «Hawk Tuah Girl» γνώρισε τον Shaq και δεν θα πάει καλά αυτό

Ίσως βέβαια να ήταν η καλύτερη γνωριμία που θα κάνει στη ζωή της.

Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα για την αγαπημένη μας «Hawk Tuah». Η πιο viral γυναίκα του τελευταίου τριμήνου παγκοσμίως, η κατά κόσμον Hailey Welch, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του πόσο εύκολα μπορεί να γίνει κανείς γνωστός στη σύγχρονη εποχή μέσω των social media, ειδικά αν έκανε κάτι που μπορεί να προκαλέσει. Εκείνη πάλι χρειάστηκε μόλις δύο λέξεις για να το καταφέρει: «Hawk Tuah» είπε στην κάμερα και είναι το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο των social media.

Βέβαια ήταν και όλο το concept που την έκανε γνωστή.

 

Από τη μέρα εκείνη του βίντεο, η ζωή της άλλαξε εντελώς. Άνθρωποι την αποθεώνουν και έχουν κάνει ποίημα την ατάκα της, άλλοι πάλι δεν αντέχουν να μην την μισούν. Για τη δεύτερη κατηγορία ανθρώπων, ίσως γνώρισε τον κατάλληλο τύπο προκειμένου να γλιτώσει από τους haters.

 

 

Υπάρχει καλύτερη γνωριμία, από το να σε συμπαθεί ο Shaquille O’Neal;

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, οι δυο τους μίλησαν πάνω από μία ώρα σε ζεστό κλίμα, με τις ατάκες του σάιτ να περιγράφουν τη συμπεριφορά του Shaq ως «ένας άνθρωπος που νοιαζόταν πολύ πραγματικά για εκείνη».

Ο Σακίλ Ο' Νιλ στηρίζει Αταμάν και ψήνεται για το Παναθηναϊκός - Μπόστον Σέλτικς

Για την ιστορία, η συνάντηση των δυο έγινε στο Nashville, Tennessee με τον Diesel του ΝΒΑ, να συμβουλεύει την Welch να στελεχώσει γύρω της μία έξυπνη ομάδα η οποία θα την προστατεύει από τυχόν καλοθελητές που θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δόξα της.

 

 

Αν και η μεγαλύτερη συμβουλή του, ήταν η εξής: «Απλά γράψε τους haters εκεί που πρέπει. Δεν σε ξέρουν, επομένως μην τους δώσεις τη χαρά να σε γνωρίσουν απαντώντας τους».

Λέτε σύντομα η Hawk Tuah, Hailey Welch να εξελιχθεί σε τέτοια διασημότητα που κάποτε να εξυμνεί τον Shaquille O’Neal; Σίγουρα πάντως έχει βρει τον καλύτερο «δάσκαλο» για να διατηρήσει το virality της.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved