19χρονη χώρισε το αγόρι της για να πάει Πάρο και «ό,τι προκύψει»

Έκανε τον χωρισμό «δώρο γενεθλίων» στον εαυτό της και η φάση είναι «Μιχάλη κλείσε την κάμερα».

Ξέρεις πως πάνε αυτά. Καλοκαίρι, Πάρος, φλερτάκι. Ειδικά αν βρίσκεσαι στην -όχι και τόσο τρυφερή πλέον- ηλικία των 19 ετών, τότε δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Οι ορμόνες βαράνε κόκκινο, θέλεις να το ζεις μέχρι το μεδούλι. Λογικό. Εκτός, βέβαια, αν είσαι σε σχέση. Ή μήπως ούτε αυτό μπορεί να σταθεί εμπόδιο;

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα του ACTION μία 19χρονη, όχι. Η επόμενη κοπέλα που θα γίνει viral, ονόματι Μάιρα, αποκάλυψε σε ζωντανή σύνδεση πως έκανε για δώρο γενεθλίων στον εαυτό της, έναν χωρισμό. Τους λόγους τους γνωρίζει η ίδια. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι συνέβη και δε μας ενδιαφέρει στην τελική. Τέλος πάντων. Η 19χρονη Μάιρα λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο για την Πάρο, αποκάλυψε ότι πάει στο νησί για να το ζήσει όπως πρέπει.

 

 

«Πάμε Πάρο, ένα διημεράκι ίσα ίσα για τα γενέθλια. Και πέρυσι εκεί ήμασταν, είναι καθιερωμένο κάθε χρόνο. Έχουμε κλείσει στη Νάουσα, να είμαστε κοντά σε όλα και ότι προκύψει... Ελπίζω να είμαστε τυχερές να γίνουν κάποια κονέ... Κάτι θα κάνουμε...», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει: «Φρεσκοχωρισμένες εδώ και ότι προκύψει». Στη συνέχεια σε ερώτηση για το πότε χώρισε, τόνισε: «Οριακά χθες. Εγώ τον άφησα για να μην μου κουβαληθεί κανένας, να έχω την ησυχία μου» και πρόσθεσε: «Τώρα θα φάω cancel, ελπίζω να μην το δεις Μιχάλη».

Μιχάλη κλείσε την κάμερα. Βγες στην αντεπίθεση και πήγαινε Τήνο. Όχι για προσκύνημα αλλά για ξεφάντωμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved