ΙΝΤΙΜΕ Ως πού θα φτάσει η κόντρα Βανδή-Τουρκίας;

Το «διπλωματικό επεισόδιο» στα social media έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Μια ακυρωμένη συναυλία, μία παράκληση να κατέβουν οι αφίσες του Κεμάλ Ατατούρκ και τελικώς ένας γενικός χαμός μέσα σε λίγες ώρες. Η Δέσποινα Βανδή δεν δέχτηκε να δώσει συναυλία σε φιλανθρωπική εκδήλωση στη Σμύρνη, όταν συνειδητοποίησε ότι στο χώρο που θα εμφανιζόταν είχαν αναρτηθεί αφίσες του «σφαγέα των Ελλήνων» όπως δήλωσε και η ίδια, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ένταση τις τελευταίες ώρες.

 

 

Αρχικά το X γέμισε με θετικά σχόλια για την παράκλησή της να κατέβουν τα πανό και οι αφίσες του Ατατούρκ, αλλά ήταν βέβαιο ότι σύντομα θα ερχόταν και η απάντηση από την απέναντι πλευρά.

Oριακά σε κάθε της ανάρτηση στα social media, ακόμα και εκείνες που προφανώς δεν αφορούν το συγκεκριμένο θέμα έχουν υποστεί «τουρκική απόβαση» και έχουν πλημμυρίσει με σχόλια. 

Η Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί είχαν αναρτήσει αφίσες του Κεμάλ

 

Στα πρωτοσέλιδά της Huriyet κυκλοφόρησε ο τίτλος: «Αναιδής απαίτηση από Ελληνίδα τραγουδίστρια! Απαίτησε να κατέβουν η αφίσα του Ατατούρκ και την τουρκική σημαία.»

Ήταν φυσικό ότι μέσα σε λίγες ώρες, τα σχόλια σε βάρος της θα πλημμύριζαν το διαδίκτυο, και δυστυχώς με ιδιαίτερα προκλητικούς χαρακτηρισμούς με φωτογραφίες και GIFs του Κεμάλ Ατατούρκ.  Η κίνηση αυτή της Δέσποινας Βανδή την έχει μετατρέψει σε πρόσωπο των τελευταίων ωρών στα social media, αλλά φαίνεται πως μέχρι τώρα είχαμε τον καπνό. Ποιος ξέρει πού θα φτάσει η φωτιά μεταξύ εκείνης και της Τουρκίας

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved