Και ξαφνικά στο Χ γεννήθηκε κόντρα για την καλύτερη ταξιδιωτική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση

Μετά τον Ευτύχη Μπλέτσα και τον Τάσο Δούση, στη μάχη ρίχνονται οι Τανιμανίδης - Μαυρίδης και από το πουθενά η Μάγια Τσόκλη.

Αν δεν έχεις χρήματα να πας διακοπές, υπάρχουν λύσεις. Μπορείς να ακολουθήσεις τη νέα μόδα στο ταξίδι που ονομάζεται staycation. Σε απλά ελληνικά να μείνεις σπίτι και να πηγαίνεις μονοήμερα μέχρι την Αίγινα ή το Πόρτο Ράφτη, ενώ βλέπεις στο Instagram τους διαδικτυακούς φίλους σου ν’ ανεβάζουν stories από Τήνο και Αμοργό. Ωστόσο αν θέλεις να πάρεις μία ιδέα από το τι σημαίνει διακοπές και πως ζει - διασκεδάζει ο κόσμος σε κάθε μέρος του πλανήτη, τότε η ελληνική τηλεόραση είναι εδώ για σένα.

Υπάρχουν μπόλικες εκπομπές που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά. Από τον Τάσο Δούση μέχρι το World Party, στην οθόνη σου θα βρεις όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Μάλιστα στο X (ας μην το ξαναπούμε πρώην Twitter) γεννήθηκε ένα poll όπου οι χρήστες απαντούν για το ποια είναι η καλύτερη ταξιδιωτική εκπομπή. Τάσος Δούσης, Μάγια Τσόκλη, Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Μαυρίδης ή Ευτύχης Μπλέτσας; 

Πάμε να δούμε τι απάντησε ο κόσμος.

“Μάγια Τσόκλη by far, με δημοσιογραφική έρευνα και ωραίο λόγο. Οι μεν δείχνουν ταβέρνες και λένε μισοπράγματα που διαβάσανε στη Wikipedia και οι δεν κάνανε χαβαλέ σαν όψιμοι έφηβοι.”
“Δεν έπρεπε καν να κάνεις αυτή την ερώτηση εννοείται Μπλέτσας Ο ποιο αληθινός … σχεδόν μόνο του το κάνει με Μια κάμερα και παίρνει τη γυναίκα του και το μωρό μαζί του …. Απίθανος”
“Δούσης φυσικά,η Τσόκλη όλο μέση ανατολή πήγαινε (όταν είχε εκπομπή πριν 16 χρόνια) όσο για τον Ευτύχη,η απόλυτη απογοήτευση.Υπόσχεται ότι θα δείξει τοπική κουζίνα εκεί που πάει, και δεν δείχνει τίποτε, μόνο τα τρώει.”

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved